jen takovej dotaz ..když jsou na jednom foru o mě pomluvy (kde je prezentováno dokonce i jméno s fotkou), stačí to nahlásit na telekomunikační úřad ?
Děkuji předem za Vaše odpovědi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5229 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dotyčného můžeš popř. zažalovat za poškození dobrého jména, třeba pokud jsi firma, je to potřeba… Ale jednodušší je napsat správci té internetové stránky, že jsi to Ty a že někdo poškozuje Tvé jméno, Tvoji osobu, vyfotit se např. s aktuálním datem a jménem stránky, kde je to uveřejněné, aby vážně věděli, že jsi to skutečně Ty, a oni to vymaží, není problém, já sama jsem toto jednou řešila.
0 Nominace Nahlásit |
Zkus se lidsky domluvit. Dokaž že na tento sofistikovaný postup řešení problému máš.
Jak vzdálená je ti představa že nad malicherným sporem mávneš rukou, omluvíš se za vlastní drzosti a nadávky a spor definitivně urovnáš ?? 🙂
Eventuálně se domluv s administratorem/moderatorem fora.. obvykle by neměl mít problém rozumnému požadavku na úpravu obsahu fóra vyjít vstříc.
//
protože si ale neuvedl o jaké osobní informace a pomluvy se konkrétně jedná pak je těžké posoudit oprávněnost takového nároku.
0 Nominace Nahlásit |
Tak jednoduché to nebude, internet spadá pod jiná ustanovení. Jestli máte v plánu podat trestní oznámení, tak bych se předem informoval u právníka, popřípadně odpovědného policisty jak to s tím internetem a našimi zákony je.
0 Nominace Nahlásit |
Zveřejnit tvoje urážlivé e-maily plné sprostých výrazů není
trestné.
Trestný naopak je obsah a četnost těchto e-mailů tzv. Stalking, a prodej
nelegálních kopií seriálu Přátelé.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek