Měla jsem petting s mým klukem a bojím se ,že se do mě dostali tzv. kapičky lásky… Zrovna jsem měla menstruaci, kdybych otěhotněla, tak by se zastavila?? Nebo jak to poznám???
Zajímavá 0 před 4102 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
otěhotnět můžeš jen několik dnů v období mezi menstruacemi, takže buď klidná. Pokud i tak nejsi, kup si těhotenský test a počůrej ho
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4102 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bez ochrany ? Už aby ty prázdniny skončily!
Kolik je ti let, že nejsi poučena o antikoncepci a ochraně při sexuálních
aktivitách?
Je zajímavé, že víš o „kapičkách lásky“ , ale že je nechráněný
sex při menstruaci rizikem z několika zdravotních hledisek, to nevíš?
Kup si gravi-test a když to dobře dopadne (což je nanejvýš pravděpodobné)
ještě nějaký čas věnuj zvýšenou pozornost tomu, zda se u tebe
neprojeví příznaky nějakého zánětu, výtoku atd.
Příště víc přemýšlej a chraň se! Nevím kolik je ti let, ale je třeba
uvažovat o nějaké antikoncepci když jsi sexuálně aktivní.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4102 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hele a fakt se máte rádi,jako,že si dokážete spolu představit život na věky i s velkými problémy?Jestli ano,tak snad se pochlapí plnoleťák a postaví se rovně,pak jste na to byli oba a snad umíte spolu nést následky..každopádně neodkládejte a jednejte.Každá sranda něco stojí a nerozvážnost o to více..,ale neboj zvládnete to.Něco třeba slíznete,ale i tak je to lepší,nežli mít velké problémy,když dlouho se to nechá v tajnosti před rodiči.Jinak nemusíš hned plašit,každopádně si udělej ten test a dojdi na kontrolu na gynekologii.Vše se dá zavčasu řešit ne,když je pak dlouho..Oba se k tomu postavte a učte se spolu řešit společné věci.Pak budete silní spolu.Takto poznáš jaký skutečně je,alespoň..neboj nic to nemusí být může se ti to i posunout,třeba jídlem nebo nějakou jinou příčinou.To někdy tělo dívky rádo udělá,že si mentruaci posune.Jinak antikoncepce to většinou upraví na stálejší cykly..
0
před 4102 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |