moc mi to nepomohlo spíš naopak ještě víc mi otekly sliznice a měla jsem pak zaraženou rýmu,pomohly mi kapky z mořské vody,naposled jste mi poradila čaj se skořicí jednak mi vážně pomohl,jedna mi to moc chutnalo tak děkuji Beaes
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Miroslavst, Enží
před 5117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako děti jsme inhalovali nad smrkovými větvičkami, které rodiče zalili horkou vodou. Pak nám ještě vypařili nohy nebo máčeli v teplé lázni ruce až po lokty.
0 Nominace Nahlásit |
Dobré je spařit heřmánek a dát si na hlavu osušku a napařit se nad
hrncem
Doplňuji:
ale mám vyzkoušeno- čínskou tygří mastičku vetřít do nosních dírek
,co nejdál to jde, to pomůže proti rýmě
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
Někdy jsem si dal do lavoru vařící vodu,nalil tam alpu,přikryl se dekou a inhaloval.Rýma se mi spustila a dýchalo se mi o něco lépe.
0 Nominace Nahlásit |
Mně občas pomůže napařit se nad hrncem, ve kterým se vaří brambory ve slupce, a vdechovat tu páru. Prý mají pod slupkou nějakou látku, která se vařením uvolňuje a ta zklidňuje sliznice – nos, dutiny i krk… Vodu osolit, klidně i víc. Inspirovali jste mě, už třetí den bojuju s nachlazením a hnusnou opuchlou rýmou – asi si ty brambory hodím, beru to jako poslední možnost, neb mě to ukrutně nebaví. Dám kdyžtak vědět, jestli to pomohlo :)
0 Nominace Nahlásit |
Inhalovali jsme horkou vodu se solí, uvolní se dýchací cesty. Samozřejmě, že kvůli tomu nemusíte zůstávat doma, dá se to provádět i v zaměstnání, třeba místo polední pauzy.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Některé lidové recepty používáme tam,kam nepatří!Nachlazení:vypotit zvýšit příjen vitaminu C a B.A to tak abyste zkonzumovali1000j. Rada ,o které píšete je spíš na problémy s dutinami.
0
před 5117 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |