Dobry den, chci se prosim vas zeptat, zdali pomuze spravna strava od akne. Aknem trpim uz cca 6 mesicu a byly casy, co jsem se bal na sebe podivat do zrcadla. Nicmene, kdyz jsem si zacal kazdy den rano a vecer cistit plet pletovo vodou, tak pupinky pomalu zacaly mizet a kdyz jsem zacal jist vice ovoce a zeleniny a pit koprivovy caj, tak pupinky jsou skoro pryc a akne uz mi temer netrapi. Ale co mi trapi je takova stala cervena barva pleti, rozsirene pory a mastna plet, hlavne v oblasti cela. Prosim, jak se zbavim zacervenani, rozsirennych poru a stale mastne pleti? Dekuji moc za rady.
Zajímavá 0 před 2039 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano, je to možné. Povrch kůže je často zrcadlem životního stylu. Pít hodně vody, málo sladkého. S doléčením kůže bych se svěřila odborníkovi a navštívila kožního/kosmetičku.
0 Nominace Nahlásit |
Za akné sice můžou i hormonální změny během puberty, ale hlavně strava. Přesvědčil jsem se o tom, když jsem byl nějaký ten týden v nemocnici a stravu určovala dietní sestra. Pleť byla bezvadná. Jakmile jsem se vrátil k obvyklým stravovacím návykům, bylo vše zpátky. Kosmetika je na prd, musí se jít po příčině.
0 Nominace Nahlásit |
Jen s tím trošku nějak něco dělej, ať máš dobrý pocit, žes to neignoroval, ale jinak nejlepší lék na akné je čas. Prostě to po pubertě zmizí samo.
0
před 2039 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Výskyt akné způsobuje hodně čokoláda. A zdravá strava by mohla vaše problémy vyřešit.
Upravil/a: Beta2308
0
před 2033 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě pomáhá koloidní stříbro. Můžete si objednat dvě láhve. Jedna se pije a druhá natírá. Já používám jen to na natírání.
0
před 2028 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |