https://ulozto.cz/!67XVFnZp/mix-cerven-2010-mp3 – tady je odkaz na jeden MP3 formát mixu písniček a tak bych vás chtěla poprosit,abyste si to stáhli,poslechli a pak napsali,co všechno je v tom mixu za písničky. Budete tak hodní a uděláte to pro mě? Snad tahle otázka neporušuje pravidla. Trochu se bojím,že tahle otázka porušuje pravidla a bude vymazána. Budu moc ráda,kdybyste mi vypsali playlist toho mixu.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 2687 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Poznala jsem pouze poslední remix a to – Oasis – Wonderwall
https://www.youtube.com/watch?v=bx1Bh8ZvH84
…
Dvě mi byly povědomé, ale ostatní jsou mi neznámé, protože
jsou moc zremixované.
…
Doufám, že já jsem Ti trochu pomohla 😁
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Žádný problém. Stáhnu, poslechnu, napíšu a pošlu. Ty mezitím za mě dovaříš oběd a vyžehlíš. Šlo by to?
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Klaproth
před 2687 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… a proč si to neposlechneš sama? … rád bych to udělal, ale co když to nebude můj šálek kávy? … nechceš mi říct, co tam je? …
0 Nominace Nahlásit |
Mc Merkurion: I když jsem si to poslechla,tak z toho nic nenajdu. Ono je to zremixované a ten text tam není moc slyšet. Tak mi prosím pomozte a nebuďte na mě tak zlí,protože jinak si asi najdu jinou poradnu.
… a proč ten důvod nenapíšeš do otázky? takto to jen vypadá, že jsi líná, proto ty odpovědi …
Nejsem líná. Jen chci pomoct. To je přece běžná věc,že si lidi navzájem pomohou. Já chci jen pomoct!
Co tím myslíš to,že já za tebe uvařím oběd a vyžehlím? Chceš mi ten dotaz snad smazat?
Nic mazat nechci, od toho tu jsou jiní. Čemu konkrétně z mé odpovědi nerozumíš? Víš co to znamená „něco za něco“?
To byla asi nějaká legrace,že jo?
Pane bože! Co to tady je za lidi? Já chci jenom pomoct a ty mi tady děláš takovéto divné věci. Chci pomoct!
Já tomu rozumím. Jen nechápu,proč zrovna tobě mám vařit oběd a žehlit. Protože já nevím,kam bych ti ten oběd přinesla a taky nemám žádné tvoje oblečení,které bych měla žehlit. Vím co je „něco za něco“.