Vykašli se na nějaký test. Vezmi si papír a tužku a odpověz po pravdě na tyto otázky a některé si uprav: Co chci dělat? Čím chci být? Proč to chci dělat? Kterou práci nechci dělat a proč ji nechci dělat? Určitě máš příbuzné, přátele, kteří mají nějaké zaměstnání, třeba ti pomohou. Nic o Vás nevíme, proto je to obecné.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, chachar1922, Klaproth
před 3210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A k čemu ti to jako bude? Resp., co myslíš, že ti vyleze? Buďto obecné pindy typy: „jste humanitně zaměřen(a) – doporučené profese: knihovník, právník, básník“ anebo to bude nějaká legrácka. Stačí zamyslet, co člověka baví a jít za tím. Nevím, kolik ti je, co momentálně studuješ, jak jsi na tom s logickým myšlením, jak s jazyky, ale každopádně je podle mě blbost dát na nějaké „zaručené“ testy.
0 Nominace Nahlásit |
Buďte sám/sama sebou, protože jenom Vy víte co je ve Vás v charakteru a inteligenci, nebuďte Jeden/a z těch co dělají u pásu protože musíte, dělejte to co Vás baví…Pokud jste bezdětný/á a svobodný/á neváhejte i třeba do zahraničí* kde by jste se měl/a lépe…
*Zahraničí-Ale nejdříve než se pustíte po hlavě do toho spíše se i pojistěte a přejistě te jestli neoblují jenom řečmi…
0
před 3210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
toto je asi najpresnejší:
ostatní odpovedajúci majú asi plné gate, že by niečo o sebe zistili 🙂
0
před 3210 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já tady nebudu souhlasit se zbytkem lidí. Myslím, že ten test povolání je fajn na to, aby vám to ukázalo možnou cestu, které se budete moci držet. A ušetříte si roky. :) Protože spousta lidí třeba studuje vysokou školu v domnění, že budou šťastnější, ale pak zjistí, že by jim stačila maturita a potom už pracovat. :) Jinak se mi teda nelíbí to zhodnocení, že knihovník jen doporučuje nejčtenější knihy . Možná si to zkuste vystudovat a uvidíte, že je to mnohem komplexnější.