Připravuji výlet na víkend a nemůžu se s dětmi shodnout kam jed, já
bych ráda viděla zámek Lednice, syn by rád na hrad Kost, tak kam by jste
vyrazili vy?
Doplňuji:
jedeme na celý víkend tak i s ubytováním
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, Miroslavst, anonym, anonym, BEAES před 5191 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zvažte, jak daleko od objektů bydlíte, na bližší místo se snáz dostanete třeba jindy.
Jiná atmosféra – Lednice – pohádkový zámek, skleníky, akvárium, minaret. Hrad – starobylejší – Český ráj – možno navštívit další zajímavosti.
0 Nominace Nahlásit |
Taky bych jela do Českého ráje.Má být hezky a můžete vzít i kola,protože tam je mnoho pěkných cyklotras.A pokud chcete pod stan nebo do chatky,tak do Sedmihorek,je tam moc hezky.V lázních je i hotel.A ze Sedmihorek můžete na Valdštejn,Kost,Trosky,Dlaskův statek na Hrubý rohozec a do muzea v Turnově.No prostě,Český ráj se nedá procestovat za jediný víkend.
0 Nominace Nahlásit |
jeďte tento týden na Kost,je tam i koupání a Lednici si nechte ež bude za pár týdnů v okolí vínobraní a hlavně až bude čerstvý burčák,protože jihomorava má být celistvá
0 Nominace Nahlásit |
Také doporučuji Lednici-prohlídku zámku, přehlídku dravců v zámeckém parku, pro zdatnější procházku k Minateru…to vše by se synům mohlo líbit a na svačinku třeba vynikající trdelník. Přeji pěkný víkend.
0 Nominace Nahlásit |
Ale vážně, nenech si radit a poroučet, jeď tam, kam se chce tobě a
uvidíš, že všichni budou nakonec spokojeni.
Mě by se zamlouvala víc ten Kost.
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji ti Lednici je to opravdu pěkný Zámek s nedávno dodělaným minaretem moc krásné posezení vždy když mám čas jezdím tam na kole s celou svou rodinkou.
0 Nominace Nahlásit |
Toz pozor,aby to nedopadlo spatne.
Protoze pokud date peknou „KOST“ do „LEDNICE“,tak aby z ni brzy
nebyly
„TROSKY“.
0 Nominace Nahlásit |
až se vrátím možná budu už mít i natočené video s mou šikovností,dnes už má kameru každý,tak si budu muset dávat větší pozor a nic nedobíhat