V průměru by se k ní mělo chodit co 5 týdnů, ale jako vše, je to individuální, mě stačí co 2 měsíce, než začne nehet zase zarůstat.
Zdroj: vlastní zkušenos a spokojenost s pedikérkou
0 Nominace Nahlásit |
To měla dcera a zkusila s tím hrozně , stříhala si nehty do obloučkuújá jsem říkal zase si děláš vystřihovánky/ až když s tím musela k lékaři a řekl, že jí nehet bude muset strhnout s tím přestala.Byly jsme spolu u chirurga ,který ji opatrně na té straně nastřihl aby se nehet uvolnil a hlavně jí poradil- jak má nehty stříhat do rovna .Na hojení měla mastičku Bactroban , brzy se jí to zahojilo a od té doby už neměla problém.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, modrypezotek, rynek878, iceT
před 5129 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cetla jsem o nejakych destickach,ktere se implantuji pod zarustajici nehet,ktery se diky tomu srovna.
0 Nominace Nahlásit |
poku mohu poradit,nehtíky vůbec nestříhat jen pilovat a né do obloučku,ale rovně,zajděte za pedikérkou a ta vám ukáže jak
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, iceT
před 5129 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Po koupeli nohou, kdy nehet změkne, opatrně špičkou pilníku zastrčit vatu pod nehet, aby nepřiléhal ke kůži. Měnit pravidelně a on se časem narovná.
0 Nominace Nahlásit |
Dojdete si na pedikuru, at vam dají šponu na nehet. Je to takový drátek, který pomůže nehtu správně růst. Jen néé na operaci.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |