Já mám moc ráda film Forrest Gump, pokaždé u něj padne balení papírových kapesníčků za vlast.
0 Nominace Nahlásit |
Mě nadchlo válečné romantické drama-Hranice zlomu,kde hraje Angelia Jolie a Clive Owen.Pomáhají v Africe zbídačeným dětem…ukázky z Afriky jsou sice drastické,vždy si u toho pobrečím,ale celková humánnost mě z celého filmu okouzlila.Ale také i rozbolavěla…a Clive Owen je překrásný…:-)
Mezi mé sladáky patří romantické drama-Vzkaz v lahvi,kde hraje Kevin Costner(můj miláček) a Robin Wright. Osamělá rozvedená žena najde velkou lásku,ale je to drama,její láska zemře…Kevin roli zahrál úžasně,stačilo se podívat do jeho očí…:-)
0 Nominace Nahlásit |
Já u filmů teda moc neřvu, ale u čeho jsem se neudržela, byla Zelená míle. To je něco skvělýho, sice je to z vězeňskýho prostředí, ale je to nádhernej film. Fakt moc doporučuju.
A doják jako doják, kterej jsem fakt ořvala… Armageddon, když mi bylo asi čtrnáct. První film, u kterýho jsem bulela (a dodnes se za to stydím). Ale tudíž je fakt nezapomenutelnej :o)))
0 Nominace Nahlásit |
Tak já ke zmiňovanýmještě přidám Zápisník jedné lásky,jako film moc hezké,jako kniha ještě lepší.Dále třebas Phar Lap,sice dost stará záležitost o koni,který vyhrál každý závod,protože touhu být první měl ve svém srdci,až nakonec doplatil na lidskou závist.Taky třeba Bídníci s A.Perkinsem,co ho známe spíš z Psycha.
0 Nominace Nahlásit |
Zápisník hvězdné oblohy a také staré zfilmování Věčné Ambry, hlavně ten závěr…Většinou vě mně zůstávájí hezky natočené filmy bez šťasného konce, třeba i Vzpomínky na Afriku apod. To je jen to, na co jsem si momentálně vzpomněla, je toho více…jo a ještě jeden filmeček u kterého spolehlivě pustím slzičku je Pět Sullivanů, to je moje tutovka…
0 Nominace Nahlásit |
Tak pár filmů, které jsou opravdu hodně emotivní a krásné – Zelená
míle, Gorily v mlze, Králova řeč (snad už jde i stáhnout, já na to byla
v kině), Napola – Hitlerova elita, Oko za oko.
Pak jsem brečela třeba i u Titaniku, Modré laguně …třeba si ještě
vzpomenu =)
0 Nominace Nahlásit |
Já mám ráda Milý Johne, ale možná se někdo ( třeba já ) rozbrečí i u Pýchy a předsudku ( 2005 ) s Kierou Knightley. Není špatná ani Zkrocená Hora.
0 Nominace Nahlásit |