Ráda bych se zeptala, zda má někdo z vás zkušenost s posuvnými dveřmi v bytě. Zatím máme doma klasické a manžel chce koupit do prostoru mezi obývákem a kuchyní posuvné a ráda bych věděla, jestli s tím nejsou nějaké problémy. Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, briketka10, ptáč před 3253 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Když jsem bydlela ve městě, měli jsme v přízemí troje posuvné dveře. Byly původní z roku 1929, dvoukřídlé, prosklené, uložené ve zdi. Nic z toho co popisuje gecco, jsem nezaznamenala.
0 Nominace Nahlásit |
Jsou, vymluv mu to…
😉
2Kdo udělil odpovědi palec? quentos, briketka10
před 3253 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ono je to velice jednoduché, většinou jsou posuvné dveře lepší, ale
většinou záleží na ceně, dají se koupit levnější, které popisuje
gecco, tak i dražší, které jsou kvalitnější. Možná ti to lépe
vysvětlí tento článek (minuta hledání na Google) https://www.kliky-kovani.cz/blog/Posuvne-dvere/Analyza-Silne-a-slabe-stranky-posuvnych-dveri-13
Jinak nejdůležitější je aby se to líbilo tobě, protože každý problém
se dá vyřešit :)
0 Nominace Nahlásit |
Nad námi soused v bytě měl posuvné dveře a měli jsme teda radost. Slyšeli jsme to pokaždé, když si je otevřel, i v 5 ráno.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gecco
před 3252 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na zpracování.
My je měli doma, dřevěné se sklen.výplní a vše bylo v poho.
Doma je plánuju taky.
Jsou vhodné i tam, kde klasické křídlo překáží.
0 Nominace Nahlásit |
Vzhledem k tomu,že obojí je výrazně frekventované a dnes je moda mít velké a propojené místnosti,tak se tomu sice divím,ale nikomu nic vymlouvat nebudu. My jsme je měli kdysi také,mezi jídelnou a obývákem a pak z jídelny na chodbu. Jedny byly z takové tenčí koženky a zavíraly se celkem pohodlně,druhé byly z tvrdé koženky a byl to děs. Obojí byly jen v závesu u vrchu,takže ježdění v jedné kolejnici moc dlouho nevydželo. Po té co odešly,už jsme nové nepořídili. Mimochodem nemáme tam žádné.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gecco
před 3252 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Máme dvoukřídlé posuvné mezi chodbou a obývákem. Žádných nepříznivých vlastností jsem si nevšimnul. To se týká spíše shrnovacích dveří, posuvné tím netrpí.
0 Nominace Nahlásit |
sám jsem si posuvné dveře udělal. kování, lamino deska s ABS hranou a problém? jedině, že se to musí udělat a s tím já problém nemám 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě jsou posuvné dveře nejlepší řešení, jelikož nezabírají místo jako normální. Já jsem si pořídila na internetových stránkách https://www.sinaishop.cz/posuvne-sklenene-dvere/ nedávno posuvné skleněné dveře. Mám je do předsíně a do obývacího pokoje, takže se mi opticky zvětšil celý prostor. Podle mě jsou posuvné dveře nejlepším řešením a dát si je mezi obývák a kuchyň je za mě super nápad.
Souhlasím s vámi. My máme mezi kuchyní a obývákem posuvné od Solodoor
https://www.solodoor.cz/cs/rady-a-informace/pruvodce-vyberem-dveri/system-otevirani-dveri/posuvne-dvere-na-stenu/
a fungujou výborně.
Lamalam, Emefej – věřím, ale sám jsem tak kvalitní posuvky do pouzdra
nepotkal (o těch na zeď ani nehovoře)…
😉
Já nemám posuvné dveře nikde, ani by se
mi nikam nevešly, ale moje sestra je má
v ložnici a má už rozbitou lamelu od horní
kolejnice nechtěla bych je ani zadarmo :((