Dobrý večer chtěla jsem se zeptat dnes jsem chtěla založit dceři meil vše bylo zatím v pořádku,ale při ověřování kodu se mi zobrazila tabulka UPOZORNĚNÍ ZAPESPEČENÍ vlevo zámeček :CHcete zobrazit pouze obsah webové stránky,který byl bezpečně doručen?Tato webová stránka uvádí obsah,který není doručen pomocí zapespečeného připojení HTTPS to může narušit Bezpečnost celé webové stránky a je tam kolonka další informace ANO nebo NE a musím znou yplnovat údaje k založení meilu. Můžete mi prosím poradit co to znamená a co mám udělat abych dceři meil založila bez problémů děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, rynek878 před 5312 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
udělejte si e-mailovou stránku na tomto webu,je veliká 5GB,což je paráda,je to otázka 2 min.a e-mailová adresa je na světě.P.S. ještě bude mít dcera adresu,kterou hned tak někdo(prozatím)nemá.
Zdroj: http://www.czin.eu/
0 Nominace Nahlásit |
Domnívám se že jde o hlášení Internet Exploreru protože na (v) jiném prohlížeči se takové hlášení, které znehodnotí vyplněné údaje není. Ta bezpečnost celé webové stránky může být narušena přečtením 3. osobou – (sousedem?) Je to přehnaně dobrým zabezpečením prohlížeče. Zkuste na tyto věci použít Mozzilu, Operu, jiné řešení neznám. Měnit úroveň zabezpečení nemá smysl.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |