Radím www.fler.cz , tam si zcela jistě vybereš z bohaté nabídky originálních dárků.
0 Nominace Nahlásit |
Ženám se flaška nekupuje, ale zapoměla jsi napsat, co ji baví, co se jí líbí, nebo jak se obléká atd, to je těžký, parfém taky ne, to si kupuje každý sám, něco, co by jí tu dvacítku připomínalo, já vždy spoléhám u žen jen na šperk, ale pokud je to dvacítka, tak to už neplatí nějaké tretky z jarmarku, ale pořádný pěkný kousek ze zlatnictví, prstýnek, naušničky, atd..aby měla u sebe vždy něco od tebe 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jestli má ráda sladký, tak třeba nějakou pěknou, luxusní bonboniéru, hezky zabalenou. Ilustrační foto, viz. „Zdroj“.
Zdroj: http://www.cokolada.cz/bonboniera/?gclid=CJiZp9flwLYCFchV3godFTMAHQ
0 Nominace Nahlásit |
Já bych jí koupil univerzální dárek-alkohol, který má ráda, třeba takovým kvalitním moravským vínem nic nezkazíš.
0
před 4226 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych sestře (kdybych ji měla) koupila krásné perleťové náušnice
z mušle paua.
Taky záleží na tom, jaké máš finanční možnosti.
0
před 4226 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ona moc na ty šperky a oblečení není,, tak jako já :) já bych spíš něco do domácnosti, nebo něco potřebného…
Já tedy dárky řeším právě na Fléru, a to pro kohokoliv. Jsou tam věcicky, které nepořídíš v běžné obchodní síti, ale ručně vyráběné originály za přiměřenou cenu. Můžeš prodejce i požádat o „specialitu“, jako např. pěkný hrneček s „20“ atd.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |