NIJAK, debilům se NEDOPORUČUJE vlastně ani pouhá existence, natož nějaká činnost. Je vidět, že sebeterminace NEJSI schopen (nic překvapivého), zkus volat o pomoc, možná ti s tím někdo pomůže (pro dobro lidstva). Doufejme. 😕
0 Nominace Nahlásit |
To je jinačí matroš, když pro novou otázku změníš roky starý jiný
dotaz. ;)
Format factory, abych na ten (původní) dotaz odpověděl.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Filip84
před 273 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám konvertor na AVI , nebo FLV na mp4. WMV mi v televizi i na PC jde. Někdy mi tam jde i AVI. Ale měl by na to existovat konvertor wmv to mp4.
0
před 1950 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
stačí i ffmpeg … ovládá se v případě takovéto jednoduché konverze docela triviálně. Do příkazového řádku napíšete
ffmpeg -i f.wmv -c:a libmp3lame -c:v libx264 f.mp4
… z toho příkazu je celkem zjevné co která část znamená
no a posledním atributem už je jen název výstupního sobuoru do kterého to celé uložíte
ffmpeg je takový ten základ který ke konverzi používa většina ostatních programů a jen nad ním postaví nějaké to klikací rozhranní. Takže si můžete ušetřit zbytečné výdaje když použijete takto jednoduše ffmpeg přímo bez těch často předražených vyklikávaček kolem.
Zdroj: https://ffmpeg.org/
Upravil/a: anonym
0
před 1946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podrobné pokyny k demontáži okenního vysavače ETA mohou mírně varirovat v závislosti na konkrétním modelu. Obecně lze následovat tyto kroky:
Pokud nejste jisti, jak postupovat, obraťte se na odborníka nebo na výrobce. Mějte na paměti, že pokud se sami pokusíte odemknout přístroj, můžete zrušit záruku.
0
před 273 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |