dobrýden čera se mi stala taková věc.nainstalovala jsem si icq po nainstalování jsem pak klikla na modré e s tím že chci jít na seznam a místo něho se mi zobrazuje stránka icq search tak sem to icq vymaala s tím že se mi zpět vrátí seznam stránka a je tam neustale to icq search zkoušela jsem včerejší postup jak mi radil quentos a v přidat odebrat nic takového jako windows media bar nemám může mi tuporadit jak zskat seznam nazpět děkuji prosím o přesný postup
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, rynek878 před 5382 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
ja tedy nejsem zadny IT :) ale podle toho co pisete to vypada,ze jste si omylem nastavila jako domovskou stranku ICQ. Zkuste – tento pocitac – ovladaci panely – moznosti internetu – obecne – a v okenku DOMOVSKA stranka napsat www.seznam.cz odklikat OK, nebo ulozit nebo co vam to nabidne. zavrit a zase outevrit prohlizec (tedy explorer ve vasem pripade), a uvidite zda na vas vybehne hned seznam. nevim je to jen tip, protoze nevim co jste tam tim nainstalovanim mohla udelat.
0 Nominace Nahlásit |
panenko, otevři si mozillu firefox. Nahoře máš napsáno Nástroje-tak klikni. Dole ve sloupečku, který se ti zobrazí, si vyhledej Možnosti. Objeví se ti taková tabulka. Nahoře v té tabulce si vyhledej Hlavní a klikni na to. Pod tím (asi dva řádky) máš napsáno Domovská stránka. Vedle do volného políčka napiš http://www.seznam.cz/ a Klikni na OK(je to dole). Toto by ti mělo fungovat. Mně to funguje bez problémů. :)
0 Nominace Nahlásit |
nekdy se stava,ze web na ktery najedete se Vam automaticky nastavi jako domovska stranka. Ale znovu si najedte na seznam.cz a vlevo nahore (u jmena co dnes slavi svatek) je napsano „nastavit jako domovskou stranku“ -kliknete na to a je to vyreseno.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |