Potřeboval bych pujčit peníze na směnku ,ale všude kam jsem volal chtěj poplatek a né malej nevíte o někom kdo by mi pujčil děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 5346 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
třeba zjistíte že:
http://www.poradte.cz/spolecnost/5928-kdo-mi-zajisti-pujcku-90tis-dnes.html
0
před 5345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stal jsem se obětí podvodu, ale když jsem viděl příspěvek o půjčce o tom, jak žena se třemi dětmi získala půjčku z nabídky půjčky Mr. Christ Harmony, byl jsem zdrcen. Právě jsem dostal svou půjčku schválenou 5. září 2023 a půjčku jsem obdržel 6. září 2023. Pokud jste ve finanční krizi, neváhejte kontaktovat tohoto soukromého věřitele, který poskytuje půjčku s 2% úrokovou sazbou po celém světě . Získejte svou legitimní půjčku v nabídce půjčky Mr. Christ a přestaňte ztrácet čas s falešnými věřiteli. Kontaktujte nyní e-mailem: christharmonyloanfund@gmail.com
NALÉHAVÁ NABÍDKA PŮJČKY S NÍZKOU ÚROKOVOU ÚROKEM 3% PLATÍ HNED TEĎ. Akvizice na podnikatelský úvěr a všechny ostatní související půjčky KRISTICKÉ ÚVĚROVÉ FONDY vás pokryly, máme pro vás speciální nabídku, nabízíme vám platformu, kde můžete využít půjčku s úrokovou sazbou 3% na zajímavé období od 1 do 35 let, jsme spolehliví, důvěryhodní a legitimní. Nabízíme půjčku od minimálně 5 000 $ do maximálně 80 000 000 $: 00. Zájemci by nám měli laskavě poslat zprávu prostřednictvím portálu společnosti a vyplnit formulář žádosti prostřednictvím whatsapp: +256756543536 nebo e-mailu: christharmonyloanfund@gmail.com