Za ta léta jsem několik notebooku vystřídal a nikdy jsem chladící podložku nepotřeboval. Stačí totiž občas vyluxovat větrací otvory na notebooku a pěkně se starat o operační systém (zpravidla Windows) – jendou za čas vyčistit disk, udělat defragmentaci a kontrolu antivirovým&antispyware programem a zbytečně nainstalovat tuny programů, co nevyužijete.
2Kdo udělil odpovědi palec? Majkl95, zelezo1983
před 4104 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V jediném případě. Za normálních okolností, pokud se ntb přehřívá až vypíná, patří do servisu/člověku, který ví co a jak, potřebuje vyfoukat prachem zanesený chladič, případně obnovit vrstvu teplovodivé pasty! V tomto případě je chladicí podložka asi jako když máme děravý kýbl a potřebujeme v něm udržet vodu a namísto zacelení díry do něj stále dokola doléváme vodu. Ten jediný případ je, pokud máš v oblibě brát si noťas do postele a máš ho na dece, noťas vůbec nemá rád neprůchodnost sacích a výdechových otvorů ve svém dně. Tehdy se hodí podložka. Na druhou stranu zde ale bude stačit i jakákoliv jiná tvrdá deska, nemusí to být chladicí.
0 Nominace Nahlásit |
Vyplatí se použivát pokud se ti přehřává a vypíná notebook, pokud je plně funkční, myslím že není nezbytná. 😉
0
před 4104 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já ji nikdy nepoužil protože když se notebook začne přehřívat dám si pod touchpad malou knížku a chladí se sám
0
před 4104 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |