Ahoj dělám takový výzkum do školy a zajímalo by mě jestli používáte spíše Facebook na mobilu nebo na PC? Dle všech údajů podíl mobílních zařízení na používání Facebooku neustále roste a zajímalo by mě tedy jak je to u nás v Česku – hlasujte prosím zde – http://www.prihlaseni-na-fb.cz/mobilni-facebook/ v postranním panelu je anketa – díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3425 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ani jedno ani druhe. Facebook nepouzivam vubec. Na odkaz jsem nekliknul.
0 Nominace Nahlásit |
Zásadně jen na PC, internet v mobilu nevyužívám, takže ani Facebook v mobilu. Vím, že tato služba existuje, alre hlava mi nebere, jak to někdo může dobrovolně využívat, to by mobil pípal každou chvíli a musel bych se z toho zbláznit…
0 Nominace Nahlásit |
Jsem starší ročník,facebook používám, ale pouze na to co tam píší
moje děti či vnoučata.Sám tam nic nepřidávám.
A používám ho pouze na PC.
0
před 3425 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně na PC a občas v mobilu.
Facebook mám rád. Jsem v kontaktu se starými přáteli ze škol, z vojny apod. Prostřednictvím FB (sdílením od přátel) se dostávám k zajímavým odkazům na internetu. Obtěžující obsah se dá zablokovat, soukromí se dá uchránit nastavením. Když se to s facebookem trochu umí, tak si to každý může užívat přesně tak, jak chce.
0
před 3425 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Facebook už jedině v mobilu 🙂. Btw. Pokud nekdo nenasel jeho prinos, měl by si o facebooku zkusit něco přečíst popřípadě zkusit si ho založit a přidat si tam přátele. Když nekdo zkusi fb tak, že klikne na par reklam nedivim se, že mu neni k ničemu. Některi lide dokonce tvrdi, ze jim fb bere soukromi, ovšem jejich hloupost tak vysoka, že je třeba je ignorovat. V roce 2015 zatracovat facebook je zpátečnictví a tmářství. Stejne jako odmitat dotykove telefony jako nesmysl ktery nema vyuziti. Proste demen.e nekterych lidi me asi bude udivovat stale 😁
0
před 3425 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na mobilu i na PC, ale jen minimálně. Je mi 14 a facebook používám jen na to, abych se spolužáků zeptal co máme za domácí úkol.
0
před 3424 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |