Používáte skype pro komunikaci s okolím nebo jiný prostředek? Já raději skype, protože icq mi moc nešlo.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5328 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano používám, komunikuji tam se svou rodinou a přáteli.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5328 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě Skype je neodělitelný pro lidi, kteří potřebují s někým mluvit osobně a ne zdlouhavě psát zprávu..:) Skype je prostě nejlepší :))
0 Nominace Nahlásit |
Používám skype hlavně na rozhovory se synem a svými rodiči.Také spolupracuji s jednou studentkou na její magisterské práci.I když jsme každá z jiného města,můžeme spolu konzultovat a upřesňovat potřebná témata právě pomoci skypu.
0 Nominace Nahlásit |
Dřív jsem používal pouze ICQ, ale nedávno jsem přešel na Skype (hlavně pro telefonování) a musím říct, že bych už neměnil. Je to super. Hraji občas na netu se známými on-line společenské hry, a tak se můžeme bavit a zároveň hrát.
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Tento způsob komunikace mi plně vyhovuje. Navíc se dá přes Skype volat zdarma, takže nevidím žádný problém. Jsem moc ráda, že jsem se přes Skype spojila se svou sestrou, která je na Novém Zélandě a s mnoha dalšími lidmi. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
taky dávám přednost Skype,jelikož mám webovou kameru,tak můžeme vidět tu nejmenší vnučku každý večer na netu.je to bezva.
0
před 5328 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dávám též přednost Skype,jelikož mám webovou kameru,tak můžeme vidět všechny svoje vnoučata a komunikovat s celou svojí rodinou každý večer na netu.Naše rodina je daleko od nás vzdálena a přes Skype se vidíme a mluvíme spolu celé hodiny. Je to bezva.
0
před 5327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |