v utery nase kocka porodila 4kotata,vsechny se zdala zdrava,v patek jedno kotatko umrelo a cely ten den kocka to kote nosila od ostatnich pryc,vzdycky jsem to kotatko vzala a vratila k ostatnim,ale za chvili ho kocka zas odnesla jinam,je mozne ze vycitila ze je nemocne a umre?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? annas, Miroslavst, Fred, Jahoda, anonym, BENYTA, kapka, nabubindes před 5215 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zcela jistě to vycítila.Zvířata poznají nemoc i u lidí,daleko dříve než si své nemoci všimne člověk.
0 Nominace Nahlásit |
Můj kocour mě nosí v zubech pořád ven z chalupy.
Vážně. Určitě to pozná a to i těch lidí.
0 Nominace Nahlásit |
Je to jeden ze zázraků přírody,kdy matka,pro nás poněkud nepřijatelným způsobem,vyčlení nedochůdče od ostatních,aby už jim neujídalo,protože už ví,že je s ním konec.Je odsouzeno k smrti hladem,ale zvířátka naštěstí nemají svědomí a ví,že činí správně.
0 Nominace Nahlásit |
kazde zvire pozna nemocneho jedince,cetla jsem o jednom psovi,ktereho chovali v domove pro seniory a ten mel svoje mistecko,ovsem kdyz prisel neci cas,tak sel k nemu do pokoje a tam s nim zustal,ten clovek vzdy do rana zemrel a kdyz se to stalo ponekolikate,tak si psa vzala domu kucharka z toho domova,a nakonec ji ten pes zachranil zivot,protoze lekari jí casem nasli rakovinu a ten pes ji na to vcas upozornil,takze mohla zacit s lecbou vcas.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek