Ne
Když se ti to zdá málo, tak si můžeš si najít jinou práci. Jsou ale místa kde lidé pracují i za míň.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Několik posledních let (asi šest nebo devět) se mně vůbec nedařilo solidní práci za jakkoli vyšší částku najít. A tak jsem si udělal volníčko, úžesně to posílilo ducha, zbavil jsem se zlozvyků, jako je mobil, TV či sazka, přešel jsem na kolo jako hlavní dopravní prostředek, naučil jsem se chovat a pěstovat a finančně jsem vyšel zhruba nastejno, tzn. prašť, nebo uhoď.
Momentálně jsem ve skvělé fyzické kondici, tak snad brzy něco i najdu! ;).
Rada: Není důležitý, kolik vyděláš, nýbrž kolik ušetříš!
Upravil/a: zjentek
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Za takovou mzdu bych nevstal ani ráno z postele. Raději mám investování a podnikání.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
To bych se raději sbalil a jel někam za prací, kde mi dají alespoň dvojnásobek, protože tohle je fakt žebrota.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Bohužel, už ne. Dřív jo, myslel jsem, že je to všude stejný. Není. Tak za 20 nebo za 30 tisíc ano. Ne, tohle opravdu ne. Nikdy víc. Nejsem prase. Dodávám, že cca pětadvacet 000 myslím čistého na ruku. Nejsem něčí chovný dobytek.
Upravil/a: orestez
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Dělám za 12000 hrubého. peníze na papíře nejsou všechno. práce tady mě baví, dělám něco pro enviroment, mám volnou pracovní dobu, dodávku k dispozici, psa na pracovišti, bydlím tu. Ve fabrikách jsem dělal a za docela docela dobré peníze – 30k+. Hlavně nemít stres.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Za to si ani večer nenastavím budíka. Jsem zaměstnanec bez dalších příjmů.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Nebudu se vyjadřovat, chybí mi tam více možností, protože to záleží na situaci. Záleží kde bydlíte, jestli někde v moravskoslezském kraji, tak je to slušný plat ale pro pražáky celkem nic. Všichni tady co odpovídají NE, si neuvědomují že ne vždy jsou jiné a lepší možnosti. A pokud máte vysokou školu a děláte vysokoškolský obor, tak už to vůbec nepochopíte. Já mám s tímto letitou zkušenost. Ale v každém případě to záleží jen na vás adis9, pokud s platem vyžijete a lepší příležitost nemáte, tak nemáte důvod odcházet, pokud toužíte po větším, tak bych doporučil změnit bydliště. Do Prahy nebo středočeského kraje, když ne do ciziny. Ale chápu, že ne vždy to situace dovolí, protože ono to není jen tak, zbalit se odjet. Vše stojí peníze a pokud je nemáte, nikam se nepohnete.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Maturita je ti bez praxe k ničemu. Pokud je to tvá první práce, nebo
patří mezi první tvoje práce, chvíli ta vydrž, nauč se potřebuješ do
tvé další práce o které si myslíš že bys chtěl dělat. Iprovizuj,
nauč se vycházet s kolegy, zkoumej jak to tam chodí a využí toho v nové
práci. Praxe je k nezaplacení. Ndo neříká e tam musíš zůstat celý
život.
V malých firmách to chodí jinak než ve velkých. Zjišťuj,
poznávej, využí.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Ano, zkusil bych to, jaká tam bude práce, jací lidé, pokud to není daleko, zkusil bych to.
Upravil/a: Brblal
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Jistěž ano.
Nicméně záleží na okolnostech.
Práce tě baví? Vedení je OK? Peníze ti stačí nebo máš potřebu víc?
Jeké máš jiné možnosti?
0 Nominace Nahlásit |
Ano
V dvoudenním týdnu ano. Na další dva dny v týdnu něco podobného a to už je vcelku rozumný příjem a navíc 3 dny v týdnu volno.
Upravil/a: mzm
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek