Snažila jsem se nejíst a pít jen vodu. A cvičit. Zhubla jsem 4kg ani trochu to nejde vydět. A nejíst je celkem těžké. A teď jsem to tase nabrala protože můj přítel mi nakonec řekl že to tedy nechce abych trpěla a nejedla. A kamarádi atd. Mi říkají že jsem hidně hubená. A mamka a brácha říka zě mí mladší sestry postava se jim líbí více. Mě se opravdu vůbec tedy nelíbí. Váží 63 kg. A to jí je 11(12) let. Mě je 13(14)let a vážím nyní 52 kg a měřím cca 162.
Zajímavá 0 před 2437 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Místo hazardování se zdravím se zaměř na školu, hlavně na
češtinu.
Co je podle tebe vYdět?
52 kg při výšce 162 cm? Musíš být příšerně hubená.
Jestli chceš vypadat trochu k světu, začni normálně jíst
(pití vody je v pořádku) a sportovat.
0 Nominace Nahlásit |
Místo držení diet raději víc sportuj.
O poruchách v příjmu potravy jsem psal již minule a myslím, že se podezření potvrdilo. Drastickými dietami si akorát zničíš zdraví.
0 Nominace Nahlásit |
Který kosti chceš, aby byly vidět? Na stehnech???? To snad ani nejde.
Kdyby ses více zajímala o stravování, zjistila bys, že hladověním se
nehubne.
Jen se ztrácí svaly.
Tělo si pak jen dělá zásoby, když nedostává potravu pravidelně.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2437 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„více vydět kosti“ ? to myslíš vážně ? Tomu se neříká hubená ale kostra a kůže. Nejen že to vypadá odpudivě, ale je to i diagnóza …
0 Nominace Nahlásit |
Neděláš dobře. Můžeš si způsobit vážné zdravotní a psychické problémy. Tvůj poměr výšky a váhy je v pořádku. A mužům se vychrtliny taky moc nelíbí.
0 Nominace Nahlásit |
Chceš-li se líbit klukům a vypadat trochu k světu,začni sportovat a víc jíst,ať ti říká kdo chce,co chce.Lepší postavu nezískáš tím,že jíst nebudeš,ale že budeš jíst zdravě a dodržovat životosprávu.Že se máš víc starat o školu je pravda,ale na to jsi se neptala,takže kdo to píše?? Hmm…nevim,na to se nikdo ale neptal.
Upravil/a: WinkieSluka
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |