Kdy skončí pátek a začne konečně víkend. A naopak :)
Nechtěla jsem, aby končili dny, kdy odjížděl můj přítel..
Pochopitelně prázdniny u babičky :) po nich zase škola :(
Opisuju od Mc. nechtíc..
Vítala jsem jako malá každý krásný zážitek s mým taťkou
a ségrou 😁
0 Nominace Nahlásit |
Den kdy jsem poznal že ne všechny holky jsou zlý.;) :).Jak jsem si původně myslel v mém dětství byli totiž pro mě holky notorické zlo č.1.Dále jsem si přál ať nikdy neskončí víkendy a moje dětství.
Upravil/a: jirka F
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Kepler
před 1876 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přál jsem si, aby nikdy neskončila minulá sobota, den kdy byl prostředek vinobraní. Jinak nejvíce jsem si to přál o dni, který následoval den po maturitě.
Naopak nejrychleji jsem si přál, aby skončil den, kdy jsem dělal ústní maturitu.
0 Nominace Nahlásit |
Příjemné chvíle se dají prožívat stále do nekonečna a nepříjemné se nám nelíbí, a chceme, aby trvaly co nejkratší dobu. Ale ve vzpomínkách se lze vrátit a prožít daný okamžik. A můžeme si ten okamžik znovu vychutnat.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Kepler
před 1876 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dosť často sa mi stáva, že dnešok je vlastne už včerajšok a včerajšie zajtra je dnešok. Niekedy zas chcem, aby dnešok skončil a inokedy, aby dnešok bol večný. Keby som aspoň niekedy vedela, čo vlastne od Času chcem…
Upravil/a: led
0 Nominace Nahlásit |
… obojí … a ne den, ale celé měsíce (v prvém případě prázdniny, ve druhém vojna) …
0 Nominace Nahlásit |
jirko F
Kdy bylo to dětství hezké? Když holky byly notorické zlo.
Dále sis přál, aby nikdy neskončily víkendy a Tvoje dětství 😁
Nějak jsem to popletl,ale moje dětství bylo z rodinné stránky hezké akorát ve škole to bylo špatný z hlediska holek které jsem nenáviděl a úlevou my bylo až opuštění ZŠ.
Docela chápu, jen bych nahradil slovo „zlé“ slovem „blbé“ krávy, neboli blbky. Vlastně mě to nepustilo dodneska a ty blbky taky ne. To by ses divil, co jich je mezi novými sousedkami v penzionu je…
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |