Avatar uživatele
zvonisek

Preferujete krůtu před kuřetem? Chutná vám krůtí vývar z žaludku a srdce s knedlíčky.

Je to lahoda, lepší než jahoda.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? df před 706 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Moc drůbež nemusím, tak si ani nevybírám. Vývar z vnitřností je však dobrý.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
df

Ještě jsem to nezkoušel. Ale chtěl bych

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Filip84

Vývar z vnitřností se nedělá, na vývar je přesně ustanovený technologický postup, a v tom vývaru se pak ty vnitřnosti uvaří, čímž se ten vývar, logicky, zesílí (kléruje).

Uvaření vnitřností ve vodě není vývar.

Vývar z kuřat nedělám, poněvadž kuře je mladé maso, a na vývar proto není vhodné. Vývar táhnu z kury. A jestli táhneš vývar z kury, kačky, nebo amerického ptáka, je dokonale nepodstatné. Každý je dobrý, pokud mu dáš, co mu náleží.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Vývar ano, maso nepreferuji. Chutnají mi oba druhy.
Kvalitní vývar je vždy z kostí (tedy i u krůty). Krůtí vývar mi chutná, dělám z krků a stehen někdy přihodím křídla. Připravuji bez kůží. Krůtí vývar z kostí je zdravý, léčivý pro trávicí trakt. Vývar jen z žaludku a srdce nedělám (nemají kosti). Přidala bych ke krkům nebo stehenním paličkám ;D
Krůtí maso mi sice chutná, ale nemohla bych jíst, jen to (přejedlo se mi).
Je mnohem zdravější než kuřecí (pokud není dostupné z domácího chovu). Krůta hned tak nezbaští nějaká ATB. Kuře/slepice sežere vše….

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek