supermarkety,v obchůdcích co tady u nás máme,koupím leda tak předražené a prošlé zboží. Nakupuji tam,jen když něco zapomenu koupit v supermarketu
0 Nominace Nahlásit |
Obojí, podle situace. Když jsem byla bez auta, tak jsem si vystačila i s obchůdky poblíž bydliště. Větší nákupy se ale určitě lépe dělají v super-hyper.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V mém okolí malí živnostníci vymizeli a obchůdky převzali Vietnamci.V jedné ulici jsou např. dva vietnamské obchůdky s potravinami.Jinak jsou všude supermarkety.Nechápu jak se můžou ti Vietnamci uživit když všichni živnostníci zkrachovali.Já osobně nakupuji v těch supermarketech a v těch obchůdcích jen drobnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Na velké nákupy preferuji supermarkety,pokud mám jen koupit pečivo a nějaké drobnosti tak to jdu k nám do JEDNOTY.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také prferuji supermarkety. A jak říká afro.minerva- v supermarketu seženete skoro vše na jednom místě a ušetříte se tak lítání po obchodech.
0 Nominace Nahlásit |
Já raději supermarkety. Nejen že tak seženu víc než v malých
obchůdcích, ale taky si to zboží můžu předtím „osahat“, mám čas na
přemýšlení, což v malém obchůdku nejde.
Chtěl bych vidět toho prodavače, jak radostně vytahuje z regálu jednu věc
za druhou a já je porovnávám, osahávám a nakonec možná ani nekoupím,
abych se tam druhý den vrátil a chtěl vidět ještě to a to.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobně bydlím v malém městě a preferuji takovoutu zlatou střední cestu – klasické sámošky, kde se Vás hned prodavač neptá, co si přejete, ale zároveň to není velký obchodňák, kde polovinu nákupu tvoří zbytečnosti, které mnohdy vůbec člověk nepotřebuje k životu a po nákupu zjišťuje, že z něho zas jen někdo vysál fůru peněz za hovadiny…
0
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nakupuji v supermarketech. Jednak je tam většina věcí k dostání na jednom místě (a nemusím lítat z krámku do krámku) a navíc jsou tam pěkné slevy a člověk tam i pěkně ušetří.
0
před 5331 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel u nás žádný supermarket není. Když vidím ceny u nás a v supermerketu, tak bych těm prodavačkám u nas nafackovala. Třeba kuřecí řízky prsní 500g 49/84kč u nás (stejný vírobce), Papriky 39/99kč, pleny stejná značka 199/340kč, špagety nejlevnější 7/18kč. Když jedu do okresního města třeba k doktoru tak se vracím obtěžkána taškami. Kvůli nákupům bych tam ale nejela.
0
před 5330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek