Nedaří se mi spustit film ve formátu AVI na recordéru i přesto,že to podporuje přes ten flash disk,ale přitom ten film lze z toho flash disku zkopírovat na HDD.To znamená,že recordér tu flešku přečte,ale nepřehraje.USB na recordéru je 1,1 a flash disk mám 16 GB
Přehrávání souborů AVI na videorecordéru
Zajímavá 0 před 1803 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už u tvé předchozí „neotázky“ jsi byl upozorněn, že jsi nepoložil otázku, ale něco jsi jen zkonstatoval. A teď jsi udělal totéž, jen více slovy. Jsi hotentót?
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, quentos
před 1803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zmata. Nedostatek relevantních údajů k zodpovězení otázky. :(
Až se pochlapíš s něčím KONKRÉTNÍM (model přístroje), typ a velikost souboru, resp. jeho kodek atd. atd., tak se můžeš dočkat PŘESNĚJŠÍ odpovědi. jinak je to podobné dotazování se: „Auto mi nejede PROČ?“ PROTOČ – a to je VÁŽNÝ důvod! ;) :D :D
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Edison Nahlásit |
Na ver. USB nezáleží. Problém bude nejspíš v kodeku, který nemusí ten recorder podporovat. Ale to by nejspíš něco napsalo, ne? Vůbec nepíšeš, jak se to chová v tom recorderu.
Upravil/a: Edison
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A jakej má ten film kodek? A podporuje ten kodek tvůj rekordér, to je totiž to klíčové, ne jestli je to *.avi.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Thomson DTH 8657 je už velmi stará záležitost a ve své době vůbec neznal kodeky h.264 a h.265 ve kterých se dnes většinou ukládají video data. Dokázal pracovat jen DivX (dokonce k tomu měl certifikaci), jenže DivX je dnes už přežitek a dávno překonaný formát ve kterém už mnoho videí a filmů nenajdeš a už vůbec ne ty nové.
Máš tedy dvě možnosti jak to rozchodit, přehrávat to z jiného zařízení které kodeky h.264 a h265 dekódovat dokáže (to může být ledasco, set top box, android tv box, chromecast, mobilní telefon přes hybridní usb->hdmi výstup a tak podobně). Nebo to video konvertovat do DivX / XviD, což by na tom starém rekordéru mělo jít přehrát, sice se tím výrazně zredukuje kvalita, ale starší formáty holt nebyly tak efektivní.
Upravil/a: anonym
0
před 1803 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na flešce mám film v AVI,zasunu do recordéru a v menu se hned objeví USB-přehrávání,dám OK a objeví se mi spustit OBRAZKY a nebo HUDBU.Video tam vůbec jakoby načtené není,ale jak je možné,že ten film se z té flešky zkopíruje na HDD?Takže ho recorder načte,ale proč ho nepřehraje
Je to DVD recorder Thomson DTH 8657 e.Zase až tak hodně tomu nerozumím,ale ostatní mě tu kamenujou.
Deny53>>> NJN, kuk do manuálu by ti ušetřil SPOUSTU času a vekoncem i oprávněných výtek.
Věnuj pozornost především straně 26, kde se můžeš dočíst, JAKÉ kodeky jsou podporovány (jen MEG4/DivX3,4,5,VOD), všechno stařešinové, žádné překvápko, že ti to nejde. Zjisti si použitý kodek toho videa v PC, se vsadím, že jsme nalezli příčinu problému. BTW – čti pozorně, např. je tam OMEZENÍ u souborů Divx na 12 znaků, soubor s delším názvem to nenačte. A to že jde soubor nakopnout na HDD ještě neznamená, že ho kodek dokáže rozkódovat (já jen že ses ptal). ;)