Samozřejmě, je potřeba mít koncesi, nebo živnostenský list. Představuješ si to jako „Hurvínek válku“. A ještě zdravotní průkaz, protože jde o potravinu.
1Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz
před 487 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě, že musíš mít povolení na prodej. Dodržet hygienické předpisy a také mít povolení na pronájem místa. Park neni nikoho z vás, ale obce.
1Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz
před 487 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stal jsem se obětí podvodu, ale když jsem viděl příspěvek o půjčce o tom, jak žena se třemi dětmi získala půjčku z nabídky půjčky Mr. Christ Harmony, byl jsem zdrcen. Právě jsem dostal půjčku schválenou 19. prosince 2022 a půjčku jsem obdržel 20. prosince 2022. Pokud jste ve finanční krizi, neváhejte kontaktovat tohoto soukromého věřitele, který poskytuje půjčku s 2% úrokovou sazbou po celém světě . Získejte svou legitimní půjčku v nabídce půjčky Mr. Christ a přestaňte ztrácet čas s falešnými věřiteli. Kontaktujte nás nyní e-mailem: {christharmonyloanfund@gmail.com}
ad) živnostenský list, koncese – mám za to, že nahodilý příjem je možné realizovat i bez toho. Ale chtělo by to poradit se s někým zkušenějším (viz různé „bleší trhy“ a další události lokálního významu, kde např. zásobovánímí domácími limonádami často zajišťují maminky s dětmi za nějaký drobný peníz…