Doplňuji:
Preferuji klid a přírodu. Železo-betonu mám plné kecky. 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, hanulka11, Drap, anonym, anonym před 4419 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Záleží jako dovolenou preferuješ. Můžou to být lázeňské relaxační pobyty , nebo spíš tůry pohyb v přírodě , kola a pod .Apokud to druhé rozhodně Šumava nikdy nezklame a nyní jsou tam prý lesy plné hub.
0 Nominace Nahlásit |
Jeď do lázní. Za sebe doporučuji Vary nebo Mariánky. Je tam krásná příroda, nádherné parky a ještě ochutnáš léčivé prameny, můžeš se projet na kole, zkusit Nordic walking, nebo přijet i s pejskem (máš – li 🙂. Zaručený klid, příjemní lidé, žádný rachot, taková nádherná prvorepubliková atmosféra, kouzlo malých, útulných kavárniček, taneční večery – vřele doporučuji, dávám ti to z první ruky:-))
0 Nominace Nahlásit |
Mám rád podzimní Jizerské hory.Všude vylidněno,klid,lesy se zbarvují do barev podzimu a když se vezme ještě kolo,na kterém si můžeš vychutnat čerstvý vzduch a rozhled,není co řešit.:-)
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s Damianou, ale doporučuji lázně Třeboň. Nebo pokud pokud tě zajímá skutečně klid a krásná příroda a historie, tak mám tajný tip na Slavonice. Něco jako Telč, ale téměř bez turistů, zvlášť na podzim.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě nějaké hory. Osobně bych doporučoval Rychlebské , Jeseníky popřípadě Beskydy.
0 Nominace Nahlásit |
Sama bych odcestovala kamkoliv do přírody.
Doplňuji:
Beskydy, Krkonoše, Národní park Podyjí a tak dále.
Upravil/a: anonym
0
před 4412 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ČR je skvělá volba :) Já osobně bych byla pro lázně a odpočinek :) Z vlastní zkušenosti doporučím Luhačovice – jsou skvělé, nyní už jistě „nepřeturistované“, spousta kavárniček a cukráren, na druhou stranu i možnost sportovního vyžití. Mohu doporučit Penzion Anebel (www.penzionanebel.cz). Byla jsem tam s kamarádkou a super, dost služeb a krásné ubytování. Pokud chcete hory, zjistili jsme že mají podobný penzion i ve Velkých Karlovicích. Pokud to tam bude tak skvělé jako v Luhačovicích, zkusila bych to i tam, ale přece jen jsem člověk do města 😁
0
před 4409 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek