Na to se nepoužívá lepidlo, ale oboustranná lepící páska. Např. něco takového. https://www.slepto.cz/oboustranne-lepici-pasky-3m?gclid=CjwKCAiA6Y2QBhAtEiwAGHybPbnFDVpv5ACOL-tUT5q-kI0hPZo9a8i7CwHVbZbecTwptkYPzW3JbBoCPRUQAvD_BwE
Upravil/a: elkon
0
před 999 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moná by byl dobrý i silikonvý tmel. Vyrovná nepřesnosti povrchu a odolává vodě. Nejlépe tmel průsvitný.
0
před 999 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zrcadlo bych přilepil na hladké obklady co jsou na stěně. Potřebuju něco co je odolný i proti vlhkosti. Čekal bych tip na konkrétní lepidlo. Ta páska se mi moc nezdá, možná na něco co má pár gramů ale u zrcadla..
Viktorko, ty se drž vařečky, jestli víš co to je. Ty to nenajdeš ani za pět minut. Jinak bys tu nepsala ty tvé chytrosti. Na hladké podklady se kvalitní oboustranné pásky používají běžně.
Nedávno jsi psal, elkone, že mne budeš ignorovat, ale nedá ti to,
viď?
Ale z druhé stránky mne musíš mít rád, jinak bys mne neoslovoval
familiárně.😘
Viktorko (i když nevěřím, že se tak jmenuješ), to víš že tě mám rád. Pozval bych tě i na večeři.
Zrcadla se samozřejmě lepí, ale záleží na podkladu … Mám zrcadlo přímo na stěně a na dvířkách a každé je pochopitelně lepené jinak … Hlavně proboha nedejte na elkona a nepoužijte lepící pásku!