Představte si to dotažené do bisarních rozměrů: mně se bude zdát noční můra, tak hned, jak se vzbudím, ji tady celou popíšu do nejbisarnějších detailů. Teďka se vzbudí cappuccino a další „otázka“. Vzbudí se zjentek, bude se mu zdát o „babuchenech“, další post. Aliendrone se bude zdát, jak ho naháněl vesmírný bubák, tak to neopomene detailně popsat v „otázce“! A, ano, aby to byla otázka, protože toto není „deníček“ na sdílení zážitků, prožitků a nočních můr, tak každý doplníme ten popis snu otázkou „co to znamená?“
Napadlo by vás to? Mne nikoli, jednak mne nenapadá sebemenší důvod, proč bych to měl dělat, to za prvé, potom by mi to přišlo s ohledem na ostatní nepatřičné – přeci jen, je to web typu Questions & Answers, nikoli psychologická poradna, skupinová therapie či deníček.
Jste potěšeni, že zde někdo sdílí (téměř) každou noční můru? Nebo vám to naopak vadí?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Mravenec, bobi12, penny21, smaragd22 před 698 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Je mi to úplně jedno. Nevadí mi to, ale nemusí to tu být.
Pokud uzivatele znam a vim, ze je nemocny, toleruji to a nemusim jeho
prispevky cist.
Jsou to ale prave prispevky, ktere me nezajimaji anebo me utvrzuji, ze je
nemocny.
Naopak sny nekterych jinych uzivatelu by mohly byt az za hranici cudnosti:-D, ale prave ti se s nami nikdy nepodeli:-D Mozna zaplat panbuh:-D
Upravil/a: cappuccino
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Filip84 Nahlásit |
Ne, sdílet každou noční můru mi nepřipadá vhodné, ale neobtěžuje mne to.
Podle mě to není vhodné, aby každý mamlas zde psal charakteristiku svých snů. Lidi to nezajímá a může to některé otravovat.
Mně osobně to ale nevadí. Naopak by mě bavilo psát názory a význam snů jiných uživatelů.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, sdílet každou noční můru mi nepřipadá vhodné, ale neobtěžuje mne to.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, sdílet každou noční můru mi připadá naprosto vhodné a byl/a bych potěšen/a, pokud by to zde činilo více lidí.
0
před 699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, sdílet každou noční můru mi připadá naprosto vhodné a byl/a bych potěšen/a, pokud by to zde činilo více lidí.
Já zde své sny bohužel sdílet nemohu, toto není erotický web a taky příslušnou rubriku zde bůhví proč zrušili. 🤷♂️
0
před 699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je mi to úplně jedno. Nevadí mi to, ale nemusí to tu být.
0
před 698 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mravenec: To je pravda, rychle jsem ztratil nit vysoce strukturovaného nadobyčejného myšlení! 😅
Drap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |