Já mám zrcadlo na těch TEXA kvalitních oboustranných lepicích páskách (tedy v koupelnách na dlaždicích a drží skvěle. Na skřň jsem jej nalepila také tak a když se dceři podařilo jej prokopnout, šlo snadno odtrhnout (pravda, museli jsme tam dát zase nové) po páskách by zbyly šmouhy, ale jinak pohoda.
0 Nominace Nahlásit |
Ono zalezi na tom jak je to zrcadlo velké. Ja jsem si nechal udelat hezky tenký plech ktery jsem nalakoval, ktery mel na sobe v prostřed jedno očko na pověšení a na to jsem to zrcadlo přilepil. Kdyz budete chtit tak Vam muzu poslat foto a vyrobit Vam to. Vypada to hezky. Muj mail je: coverender@seznam.cz
0
před 5410 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky je zde možnost uchycení zrcadla do zavřených úhelníhů v rozích. Věřím, že v každém normálním sklenářství vám takovéhle držáky za pár kaček prodají.
Nebo je taky možné zrcadlo přišroubovat
0
před 5410 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak to kupte silikon na zrcadla. Rozdíl mezi sanitárním a na zrcadla je že není kyselý.
0
před 5410 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Prodávají přímo lepidla na zrcadla, funguje to,ale pozor před lepením přetřít barvou,třeba primalex,jinak by se vám z druhé strany udelali černé mapky jak je to u starých zrcadel,věřte už jsem jich pár namontoval,nelepit na štukovou omítku,oškrábat!
0
před 5401 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro upevnění zrcadla je nejlepší použít hmoždinky a nějaký závěsný systém. Nějaká kotevní technika http://www.metal-trade.cz/cs/eshop/51-hmozdinky-upevnovaci-material