Několikrát jsem zkusila připravit jídlo podle televizního pořadu kterých se vysílá několik, ale nikdy jsem s výsledkem nebyla spokojená a vrátila jsem se ke klasickým jídlům. Vaříte někdo podle televizních pořadů? Když ano, s jakým výsledkem?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3345 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Když pořady o vaření začínaly, sledovala jsem je a zapisovala recepty. Některé jsem vyzkoušela, byla jsem spokojená, jindy konstatovala – stačilo jednou, už nikdy víc.
Teď už ne. Jen když na ně při přepínání kanálů narazím, poslechnu. . Občas si přečtu na netu recepty Kluků v akci. Spiš beru jako inspiraci, nikoliv přesný návod.
0 Nominace Nahlásit |
Něco podobného by mně ani ve snu nenapadlo. Můžu se podívat jak vaří někdo před kamerou, mohu to hodnotit, ale vařit podle toho určitě ne.
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsme vařili v televizi to vypadalo krásně a lahodně,zkusili jsme to tedy doma vypadalo to též dobře ale chuť to byl humus .. skončili to v záchodě,vaříme podle svých chutí a podle sebe :)
0 Nominace Nahlásit |
Něco ano,ale ne doslova,vše dle své chuti.
Ale třeba podle Babici nebo Ládi Hrušky bych si neukrojil ani chleba.
To raději,Pohlreicha,Sapíka či Kašpárka.
0 Nominace Nahlásit |
Vařím podle Babicy, Hrušky, Pohlreicha, občas podle hostů od Bohdalky, něco mám i od Dity P. a Karolíny z Primy. A dělám jenom ty jídla, který mi chutnají.
Jugar: A to víš, že Babica má pořad se Sapíkem na TV Barrandov a že to jsou kamarádi? :D
Upravil/a: štamgast
0
před 3345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |