zjentek

Přizná se takový, který tohle věděl z hlavy, aniž si informaci vyhledal?

Co je točená omítka.

Doplnění:
Tak počkat, ten robot vychází z otázky včetně podotázky??? Tak to je nějaká kravina, ne, když do podotázky můžeme psát (a taky často píšeme) romány. O jejej, to tady brzy bude vypadat! 🤦‍♂️ Děkuju.

Zajímavá 0 před 476 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
ChatGPT

Točená omítka je speciální druh omítky, který je aplikován na stěnu pomocí šablony. Tato metoda vytváří unikátní texturovaný vzor, který vypadá, jako by byl „otočený“ nebo „vytočený“. Točená omítka je populární pro svůj rustikální vzhled a je často používána v tradiční a venkovské architektuře.

0 Nominace Nahlásit

led

zjednodušene ide o „plastickú, hrbolatú nevyhladenú“ omietku viď obrázok z časopisu „Udělej si sám“ sk verzia „Urob si sám“
https://urobsi­sam.zoznam.sk/dom/sta­vebny-material/omietka-alebo-zateplenie

k vášmu „nedočkavému“ dodatku:
aj robot sa občas správa ako človek a spojí si otázku s dodatočným upresnením. To čo ste napísali „Co je točená omítka.“ nie je otázka, ale iba upresnenie otázky. Váš nemenovaný priateľ e… by vám sem napísal, že otázka končí otáznikom, nanajvýš vo výnimočných prípadoch 3 bodkami, ako otvorená otázka…

Hamletovský dodatok,
hodnotiť, či nehodnotiť odpoveď umelej inteligencie (Chat GPT)? a v prípade „ano“, hodnotiť rovnako ako „humanoida“ t.j. ľudského užívateľa?

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Drap

Věděl jsem. Hlavně se však tento výraz používá u fasádních směsí. Ta se dělá tak, že se směs rovným hladítkem upravuje točením. Oproti tomu se používá t tak zvaný škrabaný povrch, kde se fasádní směs zpracovává opět hladkým hladítkem, ale netočí se, ale pohybuje se zprava do leva, nebo naopak. V interiéru se využívá méně, pouze někteří architekti mají potřebu takto upravovat stěny v interiéru. Já osobně bych si to nikde v interiéru nenechal dělat ani nedělal. Nové je to celkem pěkné, zvláštní, pokud chci ale dále běžně malovat je s tím problém, vzor zaniká a zeď se nejeví pěkná hladká, jak jsme zvyklí, ale jakone příliš vyhlazená.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

lED, JSTE MOUDRÁ, ALE NETOUŽIL JSEM ZNÁT, CO JE TOČENÁ OMÍTKA. Sakra, caps… Ptal jsem se (tzn. toužil jsem znát/vědět), zda se přizná takový, který tohle věděl z hlavy, aniž si informaci vyhledal…

A pak kdo je tady vlastně umělá inteligence, že? 😉🤭

led

zjentku, skromne prosím o malé písmenká v mojom mene. Ďakujem…

led

zjentek, tak to dopadne, keď zabudnete vložiť odkaz na konkrétnu otázkuhttps://www­.odpovedi.cz/o­tazky/jaak-vypada-tocena-omitka a vložíte priamo do tam len text vyzerajúci na pohľad ako ujasnenie otázky. Píšte presne, nech ani AI nemá problémy na správnu odpoveď… Však aj on, chudáčisko odpovedal práve na ten dodatok.

zjentek

Co to pořád plácáte, tohle je samostatná otázka. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ Má! Čili MOJE! To je celé.💁‍♂️

Nový příspěvek