To záleží na každým jedinci kde má položený práh bolesti,mě to nebolelo.Jde oto aby to tetování prováděl profík který tomu rozumí.Ostatní infotmace dostanete přímo tetovacím salonu.
0 Nominace Nahlásit |
Tetování bolí, ale není to tak strašný. Tohle mi přijde nahrané.
I když jsem slyšel, že pokud na něj jde člověk den po větší konzumaci alkoholu, tak to bolí víc a špatně chytá barva, ale za to nedám ruku do ohně.
0
před 4977 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě to nebolelo,myslím,že její reakce je nahraná,nebo těžce přehnaná.
0
před 4977 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, bolí to, ale záleží na tom kde se tetuje. Někde víc, někde míň. Řvát jsem ale nemusela, stačilo se zakousnout do kapesníku…
0
před 4971 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No tak takhle každopádně tetování neprobíhá.Já jsem se nechala v únoru tetovat na stejné místo jako paní z videa a určitě se nedá mluvit o bolesti..Věřte, že mnohem víc bolí piercing!!(mám dva)..Tetování trvalo přes hodinu a bylo mi to dokonce příjemné, tak si to přeberte :D :D Nebolí to!a určitě ne takto, jak je na videu, je to hraný a nebo přišla paní „herečka“ totálně na šrot!!Todle bych fakt nikdy tetovat nechtěla, takhle se chovat!!
0
před 4959 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To video je prehnané. Mňa tetovanie vôbec nebolelo, a to som mala obavy, pretože moji priatelia ma dosť strašili. Ale bola to absolútna pohoda.
0
před 4959 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |