Zdravím…poslední dobou mám problémys google Chrome.Po vypnutí zůstává běžet na pozadí a nejde spustit znova.Musím ukončit veškeré procesy Chrome.exe ve Správcii úloh a poté ho mohu znova spusti.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 3900 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Co čtu zprávy, nejsi poslední dobou sama, kdo má s tímto prohlížečem
problémy..
Zkusil bych kontaktovat podporu, případně odinstalovat a nainstalovat znovu,
ev. přejít na jinou verzi atd.
0 Nominace Nahlásit |
Stáhni si Hotkeyp a nastav si klávesovou zkratku pro „zabít proces“, třeba CTRL+ALT+K, pak stačí na jakémkoliv otevřeném okně Chromu stisknout zkratku a všechny panely i okna to vypne. Já už několik let Google Chrome jinak nevypínám, protože nejen že je to nejrychlejší a řeší to problémy se zaseknutím prohlížeče ihned, ale všechny otevřené panely a okna zůstanou uložené v paměti a při dalším spuštění ti to samo nabídne volbu, jestli chceš otevřít nové (čisté) okno a nebo načíst předchozí relace.
0 Nominace Nahlásit |
Stačí v nastavení Googlu překontrolovat zda není zaškrtnuto „Po ukončení prohlížeče Google Chrome nechat aplikace na pozadí spuštěné“.
0 Nominace Nahlásit |
To už jsem všechno udělal…přeinstalace po vymazání registrů atd. adt. Žádný výsledek…no každopádně jsem přešel na Operu a jsem mile překvapen…
tak ho nepoužívajte.
vyťukajte si tu do vyhľadávanie chrome a zistíte, že s týmto produktom sú iba problémy.
zvoľte nejaký skutočný prehliadač.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |