Ahoj!
Mám tu problém při instalaci Vist, se kterým si nevím rady a odpověď není ani na stránkách Microsoftu či v nápovědě (jako ostatně vždy):
Už jsem to zkoušel instalovat asi 5× a vždy se mi instalace stopne s hláškou „Systém Windows nemůže nainstalovat vybraný jazyk“. To tedy při instalaci české verze. Anglická z téhož CD normálně nainstalovat jde a bez problémů funguje.
Zákaznická podpora Microsoftu (ostatně jako vždy když ji potřebujete)
není dostupná – o víkendu se jim nechce do práce…
Doplňuji:
Osobně mám na Visty úplně stejný názor a nikdy bych si je do
PC nedal.
Tuto instalaci ale dělám pro kolegu, který měl Visty k notebooku jako legální OEM-ko a prostě je tam chce mít…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5364 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
já osobně bych vám doporučil přeskočit Visty(když už chcete mermomoci upgrade)a nainstaloval rovnou Windows 7,Visty to je takový nedodělaný paskvil a žrout všeho od Microsoftu,to bych si radši nechal ještě nějaký čas XP Profi.
tak to udělejte takto,když vám anglická verze maká,tak si stáhněte češtinu,a nainstalujte jako další jazyk,zde je link:
http://www.ovsem.net/windows-vista/cestina-do-windows-wista/
0
před 5364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Toto bude s největší pravděpodobností poškození na médiu … Občas se to stává, žádné médium není 100 procentní.
U originálních disků by měla být možnost nechat si zaslat nový kus. Platí se poštovné (2×, starý disk chtějí samozřejmě zpět) a možná i nějaký malý poplatek za médium.
Nevím ale jak to chodí u OEMek.
0
před 5364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |