Zdravím, mám takový problém, když si přetáhnu předkožku za žalud, tak mi to nevadí, nic nebolí atd., ale když se mi postaví, tak mám pocit, jako by ho předkožka škrtila, prostě mě to bolí, když ho mám přetaženého a stojí mi. Jinak nemám žádný problém s přetahováním, jde to v pohodě.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Cenobita před 2944 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud je ti to nepříjemné, lze operativně problém odstranit. To znamená
naříznutím – neplést si s obřízkou – nebo pravidelně vydatně
mazat,
více zde
http://www.strankyprokluky.cz/jak-o-sebe-pecovat/zalud-a-predkozka/
0 Nominace Nahlásit |
Tak buď to celý uříznout a do koše s tím, anebo jít k doktorovi, lepší radu tady asi nedostaneš.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, pokud Vás něco bolí – pak bude na místě navštívit lékaře, který musí posoudit Váš zdravotní stav. Většina z nás nejsme lékaři a nedokážeme Vám podat spolehlivou diagnózu na základě několika vět. Hezký den.
0 Nominace Nahlásit |
Ten chirurgický zákrok bych raději nepodstupoval, většino se to upraví
samo, věkem, přetahováním a také masturbace to uvolňuje, navrhuji také
mazat mastí.
Pokud jde jen špatně přetahovat ale jde to tak bych to určitě neřešil
chirurgicky. Pokud ovšem přetáhnout nejde, může to být neřešitelné a je
třeba lékařský zákrok. Ovšem tento zákrok může mít negativní dopad na
citlivost penisu a to bych byl hodně opatrný, aby nebyly z banální fimózy
celoživotní sexuální problémy.
Fimóza je zúžením předkožky. Lze ji pokládat za onemocnění, protože může narušovat normální život postiženého a může být spojena i s některými vážnými komplikacemi. Její vyřešení je důležité a už proto je vhodné něco si o ní napsat.
http://www.stefajir.cz/?q=fimoza
Někdy bývá předkožka k žaludu dokonce přirostlá a to je větší problém, to se pak musí docela razantně oddělit nebo chirurgicky odříznout.
0
před 2944 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já měl problem s tím, že se mi nechtěl postavit dlouhodobě, zkoušel jsem vše, i konzultaci s lekařem, ale stejně to nakonec skončilo u přípravků, typu Red Power a Runner gel, které pomohly
0
před 1372 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bednaricek, no u mě to s tou erekcí bylo poprvé a bolest to byla teda psychická, páč jsem nevěděl co a jak, ještě, že takové přípravky existují jako :D
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |