Zdravím, včera sem kvůli malování musel odpojit všechny kabely od modemu, ale po opětném zapojení zpět se mi nezobrazují žádné stránky a občas se mi ukáže, že síťový kabel je odpojen, přitom nic nechybí. Jak mám tenhle problém vyřešit? Moc těmhle věcem nerozumím, tak prosím pokud možno o laické vysvětlení. Díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, Jahoda před 5249 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
kontaktovat servisniho technika ktery vam internet zapojoval … protoze
pricin muze byt opravdu mnoho, napriklad aktivni DMZ na adresu kterou DHCP uz
znovu nepridelil (nemelo by se to pri spravne konfiguraci stavat, ale bohuzel
stat se to muze) …
Doplňuji:
jinak samozrejem souhlas s pannenkou, vypnutim a zapnutim modemu nemuzete nic
zkazit a take je to to prvni co vam kazdy servisni technik doporuci nez za vami
prijede 🙂
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Taky se mi to zobrazuje když mě například manžel omylem z chodbičky odpojí kábl a pak zapojí tak se mi ukáže trojúhelník s nápisem sitový kábel byl odpojen.Zavolala jsem si svému poskytovately připojení a ten mi řekl že pokud se mi tohle zobrazuje tak mám na 5 minut ze zásuvky odpojit kábl od připojení a pak ho znovu zapojit že už by to mělo být pak vše v pořádku.Počkala jsem si těch 5 minut pak kábl zapojila a už to bylo v pořádku.Proto vždy když se mi tohle stane tak postupuji podle návodu který mi nahlásil ten kluk .
0 Nominace Nahlásit |
Doplnění:
Může to být i banalita zaviněná špatným zapojením kabelů do
konektorů.
2Kdo udělil odpovědi palec? P3p!no, nabubindes
před 5249 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tenhle problém dobře znám 🙂. Vždycky když se mi to stane tak opojím hlavní zdroj počkám tak 5 minut až vychládne a pak ho zapovím. Nebo vyzkouším správné zapojení, nebo skontrolovat jerstli nevypadl nějaký kábl 🙂
Díky za pomoc.Už to normálně funguje. Ani nevím v čem byl problém, zkusil sem odpojit síťový kabel a pro jistotu znovu odpojit a zapojit kabely. A hurá zcela funkční.:-)
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |