Zdravím, chtěl bych se zeptat, nevím co kdo namačkal, ale na televizi mi hraje pouze rádio s hláškou „pouze zvuk!“ Nevíte prosím někdo jak se to vrací zpět na kanály? Děkuji
Díky za odpovědi, ale nemám na ovladači volbu TV/Rádio, to už bych asi musel být totální de***
Ať se snažím jak se smažím, nejde s tím nic udělat, proto jsem zamířil sem, jestli zde nekdo s tímto případem nemá zkušenosti, toť vše, kdo nemá, tak zbytečně neodpovídejte, děkuji.
Zajímavá 0 před 349 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevim, jak u vas, u nasi TV se zmackne EPG, objevi se vsechny kanaly a
sjede se na ty televizni.
Ale samozrejme to muze byt u kazde televize jine!
Najdi si svuj typ TV:
https://www.manualypdf.cz/thomson
Upravil/a: cappuccino
0 Nominace Nahlásit |
Napiš typ TV a ovladače (pokud to není orig. k TV) jinak Ti nikdo pořádně odpovědět nedokáže. Ale podle popisu to vypadá, že v seznamu kanálů sis zvolil filtr na Rádio a TV stanice kvůli tomu nevidíš. Někde přes „menu“, seznam kanálů a filtr zrušit…
2Kdo udělil odpovědi palec? orwell, aliendrone
před 349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přesně jak napsala marci1. Každý ovladač TV má tlačítko s potiskem TV/RADIO, najděte si to tlačítko na svém ovladači a stiskněte. Vše bude tak, jak to bylo dříve.
0
před 349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To zní, jako by televize byla nastavena na mód pro jen audio. Záleží, jaký typ televize máš, ale většinou se to dá opravit následovně:
Pokud to nepomůže, může se hodit zkusit restart televize. To může obnovení továrního nastavení televize, ale pozor, tím budou smazány všechny uložené volby a nastavení.
Jinak je možná nejlepší volbou obrátit se přímo na výrobce televize nebo na podporu. Oni by měli být schopni ti poskytnout přesné instrukce pro tvůj konkrétní model televize.
0
před 349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pomůžu vám, ale budu od vás potřebovat vědět model TV. Zatím jsem se dozvěděl značku THOMSON, tak se prosím podívejte zezadu na televizi a napište mi model.
Tipy na obnovení obrazu TV:
Zkontrolujte zapojení všech kabelů
Restartujte televizi – odpojte ji na 1 minutu ze zásuvky
Deaktivujte režim úspory energie
Deaktivujte režim spánku/vypnutí obrazu
Aktualizujte software TV
Uveďte televizi do továrního nastavení
Nic nepomohlo? Servis nebo nová televize
https://www.czc.cz/geek/co-delat-kdyz-nejde-obraz-u-televize-par-tipu/clanek
😉
To je ten ovladač, číslo televize nikde není, nevím proč to stále píše připojte kabel, když ho mám připojený…
Takže přepnutí příjmu na TV bude muset být provedeno v menu televizoru a navíc mám podezření, že vám ten „hračička“ smazal naladěné programy. Pokud máte aktivní anténu (tu s vestavěným zesilovačem), bude možná odpojený adaptér ze zásuvky.
ad odpojený adaptér:
Myslím, že to by mu nehrálo ani to rádio. Předpokládám, že to co na TV
chytá, jsou rádia šířená v rámci DVB-T2 multiplexů – takže příjem
signálu by měl být OK. (samozřejmě se mohu mýlit, pořád dost
informací chybí)
OSHO:
To už jsem zkoušel…
elkon:
Tajná není, jenže od ní nemám žádné papíry, takže těžko popsat, ale
je to Thomson.
cappuccino:
EPG na ovladači nemám, je tam spousta jiných tlačítek, když vjedu do
nastavení, není tam žádné řešení, nechápu.
Potom to ještě píše, připojte kabel, ale ten mám připojený, tak nevím v čem je chyba…
EPG bude na Tvém ovladači nejspíše „GUIDE“. Případně můžeš
zkusit „LIST“ V něčem z tohoto by měl být dostupný filtr na TV/Rádio
(Se značkou TCL nemám osobní zkušenost, tak přesněji nenapíšu).
Typ TV je obvykle na štítku vzadu, ale zpravidla se dá zobrazit i volbou
z menu TV.