Nemá asi čas a něco o tom, že by chtěli na pomoc přijmout pár moderátorů, tu nepíšou. Tak se tu z toho tady stává holubník, řežba a odpadní koutek.
0 Nominace Nahlásit |
a proč dáváte odpovědnost adminu? To je přeci v každém návštěvníkovi tohoto webu. Kdo si chce vyzvracet své malé já, ať jde na Blesk,kde má možnost. Sem ať chodí ti, kteří respektují slušné otázky a relevantní odpovědi. A nakonec,vždyť máme možnost těm sprosťákům jejich chování připomenout v příspěvku.
Upravil/a: jmhad
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit |
Taky to nechápu…!
:-O
Skoro mám dojem, že je na dovolené – a nebo se přehřál, taková
podivná situace tu není první den…
0 Nominace Nahlásit |
Už mi to taky leze krkem.
Pár individuí tu dělá bordel,ale to se brzo změní.
Věř tomu.
0 Nominace Nahlásit |
Proč Jugur soudí živé i mrtvé?Tak to taky bohužel nechápu, jenom mě napadlo, že se dívá oproti ostatním uživatelům zkze prsty Šalamounových klíčků?Všechno je možné…
Upravil/a: anonym
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3375 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dělá na těch mejch námětech, jak jsem mu jich tenkrát asi 250 poslal :)) jsem si všim že se tu objevil další, automatické zaškrtnutí následování otázky, pokud do ní odpovím, to tu dřív nebylo. Ale ještě jsem to chtěl udělat i po označení otázky za zajímavou, ale to asi taky brzo bude.
Smůla je, že za ten rok kdy jsem to posílal, jich bylo zprovozněno asi 8, a mezitím už jich mám zapsáno dalších 30 nových :)) chtělo by to pohnout s tím klonováním, aby se admin mohl naklonovat a dělat rychleji…škoda že admin není číňan, tam už prej na tom dělaj, jako kdyby klonovat číňany kterejch je miliarda byla nějaká priorita nebo co..
0 Nominace Nahlásit |
Ten už čeká na na olympijské zlato ve vrhu sraček.
sluničko
měsíčku
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |