Údajně sazka vydala za minulí rok 90 výher vyšších jak 1 M a 30 výher vyšších jak 10 vyšších jak 40 M , a lidi začínají něco čichat že to asi teda bude podvod jelikož se ( v tuto chvíli se Super Jackpotem ) vybírá týdně na výhrách 120 M což je celkem slušný balík ( za dobu co bude v platnost SuperJackpot to bude dělat přes 2 miliardy korun ) , a neříkejte mi že deníky který jdou jen po šílených " bombách " čtenosti a prodejnosti by nenapadlo udělat podobný článek kde by vypátrali třeba výherce z minulého roku co hned na začátku vyhrál 135 milionů jestli tedy existují vůbec někteří výherci a to že by ho nevypátrali je hloupost když našli i tajnější lidi a různé příbuzné lidí atd… , jsem si jist že podobným článkem by si zvýšili prodejnost tak o 200% , jelikož česko je stát sázkařů a toto by byla teda rána pod pás kdyby přišli na to že to je teda podvod …
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iwrana, Beer4Real před 4288 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
blázníte? Najít někoho takového, to je na ně moc práce. Ony se bulvární deníky se svými články zas tolik nepářou – co nenajdou na internetu z první ruky, to pouští z hlavy. Maximálně jsou ochotní si něco přeložit z angličtiny z amerických serverů, ale to je tak všechno.
0 Nominace Nahlásit |
nevim kde ste vzal že se týdně vybírá na výhrách 120m a za dobu co je superjackpot 2 miliardy – já sem to teď docela sledoval až do té doby co padly oba tahy první pořadí – pak už bylo v každém tahu jen 3 miliony a stoupalo to pomalu protože oni prej dávaj do hry jen polovinu vsazených peněz – ten superjackpot je jen lákadlo a za ty 4 měsíce co to sleduji tak nepadl, a ani nevim jestli někdy padl :D
0 Nominace Nahlásit |
Je jisté že takto se chová většina výherců.
Osobně v této zemi nevěřím ničemu.
Doplňuji:
Sázím mpravidelně od svých 15 let jeden až dva sloupečky. Suma sumárum
celých 60 let ! Za tu dobu jsem vyhrál jednou 13 000 Kč a občas 4. nebo
páté pořadí. No kdybych kouřil prokouřil bych víc !
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
No, já si myslím že i kdyby ho stejnak našli, musel by dát souhlas aby o něj mohli psát :) A kdybych já vyhrál třeba takový balík, tak se tím vůbec na veřejnosti nechvástám :)
0
před 4288 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ochrana osobných údajov a finančný príjem občanov, ktorí nie sú na
zozname zverejniteľných verejných činiteľov, vám nehovorí nič.
Ako by sa vám páčilo, keby za vami ako výhercovi prišla svorka novinárov,
výpalníkov, podnikateľov, známych a neznámych „priateľov a rodinných
príslušníkov“ so žiadosťou o dotáciu? Ak by ste ich neuspokojili, boli
by ste nielen lakomec, držgroš, ale aj nepriateľ malých detí, národa,
civilizácie a pokroku. Tá sláva by vám asi nestála za to.
Daňovákov nespomínam, tí prídu aj tak, majú svoje informačné zdroje.
0
před 4288 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |