Avatar uživatele
Frogman

Proč čínské kuřecí maso chutná jinak než to české?

Občas si dám čínské nudle s kuřecím masem a pokaždé si říkám, proč to kuřecí maso chutná tak jinak… Je takové šťavnatější oproti tomu klasickému v českých jídlech.
Čím to je? Používají nějaké speciální maso?

Zajímavá 0 před 931 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Rozdíl je pouze v přípravě a v použitém koření.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elkon

Záleží na úpravě. Určitě to není čínské maso, to by se „sakra“ prodražilo. Jsou to stejná kuřata jako jsou běžně k dostání. Ale může být rozdíl v tuzemském dodavateli (výrobci).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření