Občas si dám čínské nudle s kuřecím masem a pokaždé si říkám,
proč to kuřecí maso chutná tak jinak… Je takové šťavnatější oproti
tomu klasickému v českých jídlech.
Čím to je? Používají nějaké speciální maso?
Zajímavá 0 před 931 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Záleží na úpravě. Určitě to není čínské maso, to by se „sakra“ prodražilo. Jsou to stejná kuřata jako jsou běžně k dostání. Ale může být rozdíl v tuzemském dodavateli (výrobci).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |