Moji rodice ted na mesic odjeli na dovolenou a tak me hlida mohe starsi sestra(je v 9. Mesici těhotenství) a ona mi porad rika co si mam obliknout ale ona ma hodne odlisny styl nez ja tak na mbe rve a dnes jsme chtěly jit do lidlu a segra bouchala do dveri od koupelny at otevru proc jsem na ni tak drza a pritom jsem ji jenom rekla ze si chci oblict necojinyho kdyz jdem jen nakoupit. Tak tam sla sama jenze jak je v 9. Mesici se o ni bojim. A nevite proc je az moc nastvana?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3754 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No jo, je to těhulka a už to má za pár, je z toho asi nervozní, jestli je sama, tak se ani nedivím. Spíš mě zaráží, že rodina ví, že bude za chvíli rodit a je tam na tebe sama, no, snad tam jsou i třeba prarodiče. Každopádně jí teď nezlob, radši ji hlaď po bříšku a poslechni si miminko, jak tam bublá, bude klidnější
0 Nominace Nahlásit |
Jak to mame vedet??,se ji zeptej…Mozna je to tehotenstvim.Nebo nedelej to co ji vadi,oblekni si co ti rekne a bude to v cajku ;) -_-
0 Nominace Nahlásit |
To víš, těhotenství je dlouhé, sestra si připadá jako slon a v tom horku se jí špatně dýchá, chodí, otékají jí nohy ap. Snaž se jí teď vyhovět a hlavně ji nepouštěj nikde samotnou.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |