hele kdyz pominu to… ze je to nemecke a slouzilo to k nehezkym ucelum…tak nemecke uniformy..vyzbroj a i blbe doplnky …jsou pekne propracovane …myslim ze nemci meli nejkrasnejsi uniformy …co se tyce dustojniku proste gum…
0 Nominace Nahlásit |
jsou dvě možnosti,jedna je že lidi vždycky lzajímalo cizí neštěstí,a tak se dobře i prodávají domy kde třeba straší,nebo se odehrálo něco zlého,a druha v tomto případě pravděpodobnější,že si chtějí připomenout čím naší dědové,otcové a příbuzní museli projít,jaké peklo museli prožívat a je to takzvaná upomínka na naše zesnulé,kteří trpěli
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, anonym, elektrikář
před 4369 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednak to jsou fandové , sběratelé, hobysti a mohou se k nim přidávat i příznivci nacizmu a Hitlera. Myslím ale , že je i dost velký zájem o artefakty jiných armád.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4369 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já teda nejsem nějakej „fašoun“ nebo „nácek“ , ale když jsem
nedávno viděl pravou důstojnickou dýku od luftwafe – se slonovinovou
rukojetí a zlatým drátkem a dubovými ratolestmi, kvalitní ocel se značkou
veverky v logu(název si už nepamatuju) tak jsem byl velmi učarován –
některé jejich ocenění jsou umělecké ruční práce (skvosty)
Doplňuji:
přesně tohle – no není krásná ????? http://prag-antik.cz/product.php?id_product=15
Upravil/a: BANAN93
0 Nominace Nahlásit |
Taky jsem se divil,že se toho nabízí na netu celkem dost. Ano,taky souhlasím, že některé doplňky,zbraně a uniformy měli perfektně propracované, ale nevím k čemu někomu bude : kola od panthera,mám jich ve stodole víc…,kanystr plechový deset litrů originál wehrmacht, originál dynamo k polnímu telefonu wehrmacht a pod…Inzerát na Bazos.cz tento měsíc.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4369 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |