První lubrikovaný kondom byl uvedený na trh v r. 1957 ve Velké Británii.
Proč?
"Odpověď je jednoduchá, kvůli prožitku při sexu s kondomem. Co je to suchý kondom bez lubrikace asi není třeba vysvětlovat. Mnohem zajímavější jsou ale lubrikované kondomy.
Jednak proto, že se krásně vyhnete problémům s nedostatečným zvlhčením vaginální sliznice, lubrikant v kombinaci s kondomem sníží tření a jednak z důvodu, že už nebudete potřebovat lubrikační gel.
Pokud obyčejný lubrikovaný kondom nestačí, dají se sehnat i extra
lubrikované kondomy, které obsahují zhruba dvakrát více lubrikantu než
obyčejné kondomy."
http://www.hiv-prevence.cz/druhy-kondomu.html
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?quentos Nahlásit |
Namazání je jednoznačně třeba. A proč z výroby? Protože příslušné mazadlo nemusí mít každý po ruce a mohlo by jej napadnout použít mazání naprosto nevhodné (olejová mazadla na bází jak minerálních tak rostlinných olejů), které by celkem spolehlivě šprcku chemicky narušilo a ta by praskla.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, nyjono
před 2285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše Drap, ale jen některé, speciální. Třeba:
https://www.lasturka.cz/lubrikovane-kondomy-sico-safety-3-varianty
Upravil/a: Kepler
0
před 2286 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… aby vedle nemusel bejt ještě jeden automat na lubrikant …
0
před 2285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak ono je to asi pohodlnější. Já jsem teda ráda, že kondom prostě nasadíme a jdeme na to a nemusíme se trápit nějakým lubrikováním. A taky… Lubrikant nemáš vždycky po ruce, že? :D
No, to je sice pravda, ale zase na druhou stranu… Lubrikanty jsou super a sex s nima je parádní, no ne? :)
Miluju lubrikanty… ne, že bych jejich použití potřebovala, ale s nimi je to prostě jiný zážitek. Je to děsně rajcovní.
Třeba na e-kondomy mají i lubrikanty na orální sex a ty jsou i ochucené… a to je teda fakt paráda :) Taky doporučuju zkusit.
Koukala jsem se tam, díky. Ty e-kondomy jsou opravdu senzační shop. Nakupujeme tam moc rádi a ty lubrikanty kupujeme pro chlapa na delší výdrž a pro já si kupuju ten stimulační :)
Koukni se na shop e-kondomy. My tam ty lubrikanty kupujeme moc rádi. Podle mě mají nejlepší a nejšírší nabídku :)
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |