Záleží na tom, co považujete za ošklivé. Je pravda, že právě narozené dítě má velkou hlavu, svraštělou kůži atd., ale je to " hezká ošklivka". Není ale určitě nádhernější okamžik než to, že se narodilo vaše dítě.
Až budete otcem, domnívám se, že byste narozené miminko nevyměnil za chlupaté zvířátko.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzzz Nahlásit |
Tak, tak, je to subjektivní. Až se narodí to Tvé, příroda už to s Tebou nějak jistě zařídí ;)
0 Nominace Nahlásit |
Že se nelíbí tobě je naprosto bezvýznamné. Stačí když se se líbí
matce.
I když bohužel vyjímky se vždy najdou.
0 Nominace Nahlásit |
Ted urcite mluvis za sebe …ja byl jako mlade krasnej a roztomilej …no nutno dodat ..ze mi to zustalo dodnes …a doufam ze zustane i nadale …
4Kdo udělil odpovědi palec? zzzzz, quentos, anonym, Nazdar Bazar
před 3714 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nelíbí se Ti Tvé děti? Jsou dvě možnosti. Buď sis je udělal s nehezkou ženskou, nebo jsi nehezký sám. To poznáš, když se k takovému dítěti přiblížíš. Jak začne řvát, seš jasnej! 😉
2Kdo udělil odpovědi palec? Nazdar Bazar, quentos
před 3714 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jakékoliv mládě je po porodu ošklivé, jen u těch dětí je větší šance, že je můžete hned po porodu vidět u ostatních živočichů je pyšná maminka ukáže až když už jsou omytá, očištěná a už si myslí, že by se mohli líbit… A argumety, že štěňátko, hříbátko či jiný živočich je krásný, když se narodí, tak je to tím, že vidíte jen zprostředkovaně
0 Nominace Nahlásit |
Pokud tím nemyslíte dítě hned po narození, ale již pár dnů odrostlejší, tak to bude asi jenom váš osobní dojem, ale já jej sdílím s vámi. Většina lidí se však nad dětmi rozplývá. Měl by to mít na svědomí „ňuňací“ hormon, který se při pohledu na mimino uvolňuje a způsobuje, že ženským vlhnou oči a chtěli by také zabřeznout. Příroda, koloběh, nevyhynutí rodu.
0 Nominace Nahlásit |
Fienir, tvé starosti bych těl mít.
Vetinari
V tom případě mi „ňuňací hormon“ chybí, protože se nad dětma
nerozplývám, ale říkám si „ještě že to není moje“ :D
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |