o podporovaných a nepodporovaných formátech v návodu televize nic není, počítač má asi dost ovladačů, tak si poradí, televize asi ne – tak co by mohla přehrát?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4869 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
taky zalezi k cemu to usb slouzi. U me televize je napr. usb k pripojeni externiho disku a nahravani poradu na nej. V navodu nic nepisou? Jakou vlastne mate televizi?
3Kdo udělil odpovědi palec? rynek878, Michal Kole, beer
před 4869 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
některé USB u televize jsou schopny přehrát pouze mp3,nebo fotografie,záleží opravdu jakou máte televizi.Video u mne přehrává televize LG.
3Kdo udělil odpovědi palec? Kerberus, Michal Kole, beer
před 4869 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky jsem četl, že jsou i TV co mají USB jen na přehrátí firmwaru.
Záleží v jakým kodekem je AVI komprimováno. AVI je pouze „kontejner“ stejně jako moderní MKV a můžou v něm být cokoliv, historické RLE komprose nebo novější DivX, Xivd
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsem toto konzultoval se zasvěceným prodavačem a ten mně sdělil že ne každá televize i když má vstup USB umí přehrát fotky a videa přes USB. Dále jsem to již nepitval. Jenom je třeba při koupi si toto ověřit pokud na tom lpíte.
0 Nominace Nahlásit |
v menu si najdete, jaké formáty lze u vaší tv přehrát.
potom si v pc filmy, co chcete vidět, přeformátujte pomoci formatfactory – bacha na zvukové formáty, mám zlé skušenosti s m3c, většina tv nebo setoboxů ho nebere.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek