Klasické TV přehrávají přes set top box televizní kanály. Ale nová LED televize s integrovaným DVB-T (Samsung, Model: UE32J5100AWXBT v03 – http://televize.heureka.cz/samsung-ue32j5100/specifikace/#section) ukazuje žádný nebo slabý signál i po úplném automatickém ladění dig+analog. Taktéž nic nenajde při připojení přes set top box.
Zajímavá 0 před 3058 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Přes se top box nepřipojovat. Zkontroluj si anténní svod zda je v pořádku, včetně konektorů a ujisti se zda to strkáš tam, kam to patří.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud tam neděláš nějakou hrubou chybu, tak tuner televize nefunguje nebo má nízkou citlivost. Vyzkoušej na stejném místě se stejnou anténou naladit programy v set top boxu. S televizí ho propoj pomocí SCART nebo CINCH, ne přes anténní konektor. Dál podle výsledku.
0 Nominace Nahlásit |
Zkus to naladit jen přes digitální anténu (ne kabel). Analog se už nevysílá.
0 Nominace Nahlásit |
co by televize hledala v připojení STB? připojit kompatibilním kabelem a
přes nastavení vstupního signálu na TV (podle druhu propojení) prohledávat
programy na STB. pokud STB stejným připojením hraje na klasické TV, tak to
bude hrát i na LEDce.
pokud LEDka nenajde na svém tuneru po připojení antény nic, tak je vadná
anténa, nebo tuner
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nic nenašla a anténs je v pořádku, pak je nejspíš vadná. Ještě je možnost, že máte anténu s filtry na kanály které se dříve používali, pak by to chtělo upravit odborníkem (ale to by byla spíš rarita)
Kepler: Neexistuje digitální TV anténa. Digitální TV anténa je pouze produkt marketingového oddělení, kterému se zalíbila myšlenka dalšího barevného nápisu na krabici.
0
před 3058 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Aspoň já to tak na své televizi mám, zřejmě proto, aby se to odlišilo od analogu a od kabelu.
Aha, tak sorry. Moje TV má lepší překlady 😉 Takže u mně mohou být zdroje TV-kabel-PC a TV kanály mohou být analogové nebo digitální.