Některé údajně kouří jen přes gumu, tak asi pro to
2Kdo udělil odpovědi palec? paul1, Mc Merkurion
před 1473 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Protože spoustu lidí, když si přečtou o nutnosti „dodatečného zvlhčení kondomu“ před aktem, nenapadne nic lepšího než ho olíznout. :{/>
0 Nominace Nahlásit |
Je to padlé na hlavu, v místě použití na tom nezáleží, pouze to výrobek prodražuje.
0 Nominace Nahlásit |
Keď to (v prípade núdze) použijete ako nádobu na vodu, nemusíte ju ochucovať rôznymi prísadami.
0 Nominace Nahlásit |
Už jsem dokonce i pil různý ochucený minerální vody, že prej s příchutí ovoce. No, po ovoci tedy vůbec nechutnaly, jen po něm voněly. A tvůj příklad bude obdobnej případ! Jako, ženský stačí, když všude a všechno voní jako v DMku, pak jsou šťastný a nic jim nechybí. Chceš test? Kup si „nabušený“ parfém a uvidíš, že nepotřebuješ ani kondom! Jinak souhlas, strašná kravina. (; (;
0 Nominace Nahlásit |
(k příspěvku „led“). Když jsem četl tento příspěvek, tak se mi z hloubi paměti vynořila vzpomínka na to, jak jsme v dětství naplnili v umyvadle kondom vodou, pracně ho odnesli k oknu a z 2. patra vyhodili na trávník. Parádně se rozprsknul. To jsme ještě nevěděli, k čemu vlastně slouží.
0 Nominace Nahlásit |
Tak třeba já!!! Já bych nejradši buchal kondomima o chodník plný lidí furt, bo je to strašná prča a ta se nikdy neomrzí! A dovnitř nejlépe nějaký puding a MLASK s tím z okna do frekventovaný uličky, to je úpa boží! (;
Zjentek, vy ste určite vyrastal na „tortovej vojne“ 🙂 To bola tá prča, keď ľudia naozaj mysleli na zábavu, miesto toho, kto to zaplatí.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |