Začnu takto: každý téměř zná pohádku o Popelce. Upřímně, mě vždycky lezla krkem ta její správňácká povaha, sebejistota a naprostá milost. Chci tim říct, že jsem fandil dokonce záporačkám, aby jí dali pořádnou čočku. Takhle to je v realitě:
Nikomu cíleně neubližuju, ale nemyslim si o sobě, že jsem hodný. Jsem dost sobecký. Umim být hodný. Chovat se slušně a přátelsky, ale když je někdo v každé okolnosti takovej, už se mi to protiví. Neustále vysmátý, pořád nad věcí. Více sympatický mi jsou lidi, co si třeba prošli peklem a určitým způsobem je to ovlivnilo, jen jsou na první pohled prostě .. nepřátelský, odtažitý. Fandim anti-hrdinství, nemám rád úplně hodnou stranu,ale ani zlou. Prostě ten střed mezi tim.
Proč si myslíte, že tomu tak je?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? MichaelOffic, Czechball před 2552 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Řekl bych že máš v hlavě zmatek a hledáš zatím sám sebe.Vše se ustálí až puberta odejde.
0 Nominace Nahlásit |
Řekl bych, že to je něco jako opak syndromu Rychlých Šípů. Prostě frustrace nad tím, že dobro vždy vyhraje, někdy i z nesmyslných důvodů. Je to třeba jako sledovat Toma a Jerryho. Hlavní pointa je v tom, že kocour šikanuje myš, ale přitom je to přesně naopak a každý si přeje toho parchanta Jerryho dopadnout a pořádně s ním vytřít chodník. Taky mě takové věci iritujou, ale asi bych o sobě neřekl, že nemám rád hodné lidi.
0
před 2552 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tomu se říká Housův syndrom, podle toho seriálového blba.
Byl natolik nepřátelský k okolí, že ho pozitivní a dobrácké chování
iritovalo, toužil dokázat, že jde jen o pózu, že uvnitř je takový
člověk stejně zahořklý a nenávistný jako on sám. Pokud se s ale
nějakou nefalšovanou šlechetností sem tam setkal, úplně ho to
odzbrojilo.
Většinou tyhle zlé postoje pramení z nějakého pocitu zklamání, a
vyústí většinou v zesměšňování a napadání těch, kteří v dobro
ještě věří, a podle toho se chovají. Protože zahořklík už to
nedokáže, takové projevy v něm probouzejí zlost.
Upravil/a: Alred
0
před 885 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |