Dala jsem do pračky prádlo a jen tak vrčí , bylo mi to divné, takže jsem to radši vypla ze zásuvky a když jsem pak pustila v kuchyni vodu, všimla jsem si , že voda teče méně, než by měla a je jako kdyby zrezlá. Na záchodě zase protýká voda, ale jen tak trochu, že to syčí a občas ukápne. Má s tím někdo zkušenost?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4125 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
tak to vypadá, že se ti do domácnosti nedostává trubkama vody, jak by mělo. Je třeba ověřit, jestli je to řízená, nebo havarijní situace
0 Nominace Nahlásit |
po zavření pračky se jako první napustí voda,pokud neteče voda nebo je velmi malý tlak,tlakový spínač neotevře přívodní ventil jelikož se buben nenapustí vodou,čidlo nesepne motor a pračka jakoby nefunguje. Tzn že se podívej jestli napouští hned po zapnutí pračky,pokud ne zjisti proč je v síti malý tlak nebo proč neteče voda tak jak má. Zeptej se sousedů zda jim teče voda normálně ,pokud ne závada je na vodovodním řadu,pokud teče normálně závada je v tvých trubkách(nečistoty, špatně otevřený kohout atd..)
0 Nominace Nahlásit |
Pokud pračka má malý tlak vody ochraný spínač pračku vypne. Prvně bych zkontroloval tlak v potrubí, Na nějakém kohoutu. Čistotu sítka v napoštěcí trubce